Predvolebná Amerika ako vystrihnutá zo špionážneho trháka. Je jeden z kandidátov na prezidenta tajným agentom demokratov?

    0
    Donald Trump (Autor: SITA)

    O Trumpovi sa toho začína dosť šepkať aj v jeho vlastných radoch. Údajne by mohol byť dvojitým agentom nasadeným demokratmi. Jeho cieľom je údajné rozvrátenie strany zvnútra. „Možno sa Donald dohodol s jeho kamoškou Hillary Clintonovou (kandidátka za demokratov) a celé to bude pokračovať jej zvolením do Bieleho domu,“ píše na svojom twitterovom účte kandidát na prezidenta za republikánov Jeb Bush. O možnom spiknutí informoval zahraničný portál televízie BBC.

    O tomto možnom scenári sa vyjadril aj politický komentátor George Will a podporil teóriu o Trumpových nejasných úmysloch. Republikánsky kongresman za Floridu Carlos Curbelo ho zase nazýva „fantómovým kandidátom“, ktorého úlohou je urobiť poriadny cirkus. „Pán Trump je blízky priateľ Billa a Hillary Clintonových. Bol na ich poslednej svadbe. Prispieva do ich nadácie. A prispel Clintonovej do senátorskej kampane. Je to viac než podozrivé,“ vysvetľuje kongresman.

    Ďalším podozrivým detailom je záhadný telefonát, ktorý sa mal údajne udiať medzi Trumpom a Clintonom v máji. Tento telefonát je obostretý rúškom tajomstva a nahlodáva dôveru Trumpových kolegov. Čo si v ňom asi povedali?

    Politický komentátor Brian Cates sa tiež vyjadril k trumpovsko-clintonovskému vzťahu. „Trump neskočil do tejto jeho jazdy, lebo miluje Ameriku… Skočil do toho, lebo mu to nariadil Bill Clinton,“ hovorí.

    - Reklama -