Predseda KDH Danka nepoteší. Toto mu chce vyviesť

    0
    Alojz Hlina (Autor: TASR)

    „Zajtra bude sprznená naša ústava,“ začína zostra predseda KDH Alojz Hlina svoj príspevok na sociálnej sieti a pokračuje, „len megacynik môže zorganizovať podpis koaličnej zmluvy po tom všetkom, ako vznikala, na Deň Ústavy.“ Jedným dychom dopĺňa informáciu, že samotné podpisovanie sa uskutoční na Bratislavskom hrade „ako nejakí dobyvatelia“.

    Hlina má však na tento deň svoj vlastný plán. Jeho 3D Team chce zajtra vztýčiť na najvyšší vlajkový stožiar na Slovensku, ktorý je presne oproti hradu cez Dunaj, slovenskú vlajku. „Vztýčia ju hlavou dole,“ píše a vysvetľuje, že to je medzinárodný signál na stav núdze. „Keď budú chodiť delegácie k pánovi Dankovi a on ich bude presviedčať, že všetko je u nás v poriadku, tak keď sa pozrú z jeho okna, uvidia vlajku hlavou dole a pochopia, že to tak nie je,“ dodáva.

    Zdroj: Facebook/Alojz Hlina

    Podľa jeho slov krajina trpí a je v stave núdze. „Kradne sa tu s požehnaním a ochranou štátu. Polícia a prokuratúra kryje zločiny,“ píše a hovorí, že vlajka bude visieť dole hlavou, kým neodstúpi minister vnútra Robert Kaliňák z funkcie.

    - Reklama -