Pravicové strany opozície idú do volieb v Bratislavskom kraji v širokej koalícii

    0
    Pohľad na Bratislavu z mosta Apollo (Autor: SITA)
    “Pre mňa je tento deň ďalším míľnikom na ceste k víťazstvu v krajských voľbách. Som hrdý na to, že predstavujeme 50 ľudí pre Bratislavský kraj, ktorí sú odborníci a sú čistí, bez akéhokoľvek tieňa korupcie,” povedal kandidát SaS na predsedu BSK Juraj Droba. Týchto 50 ľudí podľa neho zabezpečí, že eurofondy nepôjdu “pofidérnym firmám”, že v BSK budú mať ľudia nárok na lepšiu dopravu a aby starí ľudia dostali adekvátnu starostlivosť.
     
    “Toto je odpoveď pre Slovensko aj v súčasnej politickej situácii. Juraj Droba je človek, ktorý nás spája. Je to náš spoločný kandidát na predsedu kraja,” povedal Heger, ktorý oceňuje najmä Drobovu schopnosť spájať. “To je to, čo potrebujeme na Slovensku, a to je to, čo prináša novú politiku. Takúto politiku chceme a prinášame v týchto voľbách,” doplnil Heger.
     
    Spolupráca teší aj Petra Šramka z KDH. “Som rád, že sme súčasťou tejto veľkej pravicovej koalície, predovšetkým na poslancov. Budeme podporovať celú koalíciu. Sme proti korupcii a dávame slovo, že naši ľudia sú čestní a zodpovední,” vyhlásil.
     
    Koaličnú zmluvu podpísal za SaS Pavol Kubiš, za OĽaNO Eduard Heger, za NOVA Gábor Grendel, za KDH Peter Šramko (za Dušana Pekára), za SMK Gyula Bárdos, za OKS Ondrej Dostál a za Zmena zdola Elena Pätoprstá.
     
    - Reklama -