Práve sa deje! Kukláči prehľadávajú nehnuteľnosti, ktoré majú patriť Kočnerovi

    0
    Prebiehajú domové prehliadky viacerých priestorov u konkrétnej osoby v súvislosti s násilnou trestnou činnosťou (Autor: facebook/ Polícia SR)

    Kukláči vykonávajú prehliadky v súvislosti s násilnou trestnou činnosťou. Že má ísť o prehliadky objektov patriacich Mariánovi Kočnerovi tvrdí denník N aj portál aktuality.sk.

    V ranných hodinách polícia začala s prehliadkou prvého Kočnerovho objektu v Bernolákove. Podľa informácií denníka N by prehliadky mali trvať celý utorok a polícia v rámci razie preverí až 20 rôznych nehnuteľností.  

    „Dnes prebiehajú domové prehliadky viacerých priestorov u konkrétnej osoby v súvislosti s násilnou trestnou činnosťou. Viac informácií nie je možné poskytnúť,“ informovali policajti na svojej stránke. 

    Podnikateľ Marián Kočner je v súčasnosti vo väzbe pre kauzu Zmenky, ktorá sa týka súkromnej televízie Markíza. V tejto kauze však ide o ekonomickú trestnú činnosť. 

    Vzhľadom k tomu, že polícia vykonáva prehliadky v súvislosti s násilnou trestnou činnosťou, je pravdepodobné, že hľadá spojitosti s vraždou novinára Jána Kuciaka. To, že objednávateľom novinárovej vraždy má byť Kočner, už vypovedal aj jeden z obvinených v tomto prípade Zoltán Andruskó.

    - Reklama -