Povedz, a my ich zabijeme. Turci predviedli v Berlíne divokú noc, keď oslavovali Erdoganovo referendum

    0
    Ilustračná fotografia. (Autor: hns)

    Rovný opísal situáciu v Berlíne, v ktorom po vyhlásení výsledkov vypukli pouličné nepokoje. „Nemohli sme sa dostať k hotelu, cesty uzavrela nemecká polícia. Ulice sú plné Turkov s vlajkami, ktorí skandujú zhruba, „povieš, a pôjdeme za Tebou“, „povieš, a my ich zabijeme“. Uprostred ulice, kadiaľ sme prechádzali, stáli Turci a bránili v prejazde. Ak ste chceli prejsť, museli ste z okienka potvrdiť, že im fandíte,” povedal s tým, že vodič jedného auta to odmietol, a tak ho vytiahli z auta a vyfackali.

    „Ja som sa nehral na hrdinu s dieťaťom na zadných sedačkách a využil pouličný boj ´Turci versus vodič versus polícia' a obišiel ich po chodníku. Multikultúrne reči o integrácii Turkov do nemeckej spoločnosti sa končia práve na dlažbe berlínskych ulíc. Polícia tých, ktorí z auta fotia alebo trúbia na súhlas, zastavuje a vyťahuje z áut, takže fotiť Katka veľmi nemohla,” dodal.

    Janda potom skonštatoval, že si Turci dobrovoľne zvolili diktatúru. „Hoci tesne (51 %), takže mnoho z nich s režimom nesúhlasí. Je na čase ukončiť rozhovory o vstupe do EÚ, 59 % Turkov žijúcich v zahraničí zvolilo ÁNO, čo sa dá nadnesene chápať ako pomstu tým, čo zostali doma, v Turecku. Diktátori tiahnu, poznáme to z histórie,” povedal.

    Celý príspevok Dana Rovného:

    Všetkých zdravím z Berlína, v ktorom vypukujú pouličné nepokoje. Nemohli sme sa dostať k hotelu, cesty uzatvára nemecká polícia. Ulice sú plné Turkov s vlajkami, ktorí skandujú zhruba “povieš, a pôjdeme za Tebou”, “povieš, a my ich zabijeme”. Uprostred ulice, kadiaľ sme prechádzali, stáli Turci a bránili v prejazde. Ak ste chceli prejsť, museli ste z okienka potvrdiť, že im fandíte. Opel Corsa a jeho vodič pred nami odmietol a bol vytiahnutý z auta a vyfackaný. Ja som sa nehral na hrdinu s dieťaťom na zadných sedačkách a využil pouličný boj Turci versus vodič versus polícia a obišiel ich po chodníku. Multikultúrne reči o integrácii Turkov do nemeckej spoločnosti končia práve na dlažbe berlínskych ulíc. Polícia tých, čo z auta fotia alebo trúbia na súhlas, zastavuje a vyťahuje z áut, takže fotiť Katka veľmi nemohla.

    Celý príspevok Jakuba Jandu:

    Takže si Turci dobrovoľne zvolili diktatúru. Hoci tesne (51 %), takže mnoho z nich s režimom nesúhlasí. Je na čase ukončiť rozhovory o vstupe do EÚ. 59 % Turkov žijúcich v zahraničí zvolilo “ÁNO”, čo sa dá nadnesene chápať ako pomstu tým, čo zostali doma v Turecku. Diktátori tiahnu, poznáme to z histórie.

    - Reklama -