Poslanca Drobu náhle hospitalizovali. Čaká ho operácia. Vieme viac

    0
    Poslanec za SaS Juraj Droba v nemocnici (Autor: ReproFoto: Facebook)

    Nič nie je nevinnejšie, ako si spestriť deň športovou aktivitou, napríklad bedmintonom. Juraj Droba si možno chcel natiahnuť stuhnuté svalstvo od presedených hodín v parlamente. Namiesto toho to schytala jeho achilovka. Čo poslanca ešte dnes čaká?

    „Ráno som si bol zahrať bedminton a roztrhla sa mi achilovka, a teraz čakám na operáciu,“ pre PL.sk vysvetlil poslanec, ktorý v týchto chvíľach leží v bratislavskej Univerzitnej nemocnici v Ružinove. Droba poznamenal, že si na lôžku ešte niekoľko dní poleží a tak skoro si bedminton asi nezahrá. „Operácia by mala byť dnes asi do dákej hodiny (čas vyjadrenia 15:45 – pozn. redakcie),“ upresnil saskár.

    Poslanec prezradil, že okrem bedmintonu sa venuje aj ďalším športom. „Kedysi som hrával závodne basketbal a potom som robil aj karate. Robím hlavne športy v prírode, lebo mám rád športy na čerstvom vzduchu. Ale aj vodné športy, turistiku na horách, tenis, skrátka, čo príde a čo je pod holým nebom,“ vymenoval svoje športové aktivity poslanec. Myslí si, že operácia by mohla obmedziť jeho športové nasadenie v budúcnosti? „To je teraz predčasné hovoriť. No vždy sa dá nájsť šport ako napríklad ľahká turistika, takže naň určite nezanevriem,“ dodal.

    - Reklama -