Politik sa v TV pochválil, čo robí v sprche…

    0
    Juraj Miškov, predseda strany SKOK! v novom propagačnom videu (Autor: SKOK!)

    „Dnes sme sa vďaka televízii Markíza dozvedeli, že líder liberálnej strany Skok! Juraj Miškov močí v sprche,“ zverejnil na svojom facebookovom profile poslanec za vládnu stranu SMER-SD Ľuboš Blaha. Narážal tak na predvolebnú debatu, ktorú v nedeľu poobede odvysielala súkromná televízna stanica a v ktorej Miškov zasadol proti konkurentke Eve Babitzovej zo Šance, predsedovi KSS Hrdličkovi a Kotlebovi z ĽS-NS.

    Svojho politického oponenta Blahu však Miškov skôr znechutil, ako zaujal. „Bravó, do predvolebnej kampane to prinieslo nečakaný zvrat, som zvedavý, ako túto prelomovú udalosť kampane vyhodnotia politológovia,“ sarkasticky podotkol na svojom facebookovom profile.

    Sarkasticky ľavicový poslanec doplnil, že aspoň konečne pochopil, čo si slovenskí liberáli predstavujú pod pojmom transparentný štát. „Ešte zopár takýchto cenných informácií v predvolebnej kampani a stane sa zo mňa konzervatívec,“ konštatoval.

    Úplné znenie Blahovho príspevku na Facebooku:

    Dnes sme sa vďaka televízii Markíza dozvedeli, že líder liberálnej strany Skok Juraj Miškov močí v sprche. Ten sa k tomu hrdo prihlásil. Bravó, do predvolebnej kampane to prinieslo nečakaný zvrat, som zvedavý, ako túto prelomovú udalosť kampane vyhodnotia politológovia. Ja som aspoň konečne pochopil, čo si slovenskí liberáli predstavujú pod pojmom transparentný štát… Ešte zopár takýchto cenných informácií v predvolebnej kampani a stane sa zo mňa konzervatívec emoticon smile Prepánajána, nech už je moratórium – pre dobro slovenského liberalizmu!

    autor: luš

    - Reklama -