Polícia vykoná rekonštrukciu vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej

    0
    Policajt pri dome zavraždeného novinára Jána Kuciaka a jeho snúbenice Martiny Kušnírovej počas rekonštrukcie vraždy vo Veľkej Mači. (Autor: TASR)

    Polícia informáciu nekomentovala, odkázala na Úrad špeciálnej prokuratúry. Tá už pred mesiacom avizovala, že nebude k vyšetrovaniu poskytovať podrobnosti.

    “Rozhodli sme sa v súčasnosti žiadnym spôsobom neposkytovať informácie o stave vyšetrovania alebo ďalších úkonoch. Rovnako tak v tomto štádiu trestného konania nebudeme reagovať ani na otázky jednotlivých médií. Uvedené informácie budú verejnosti poskytnuté v čase a vo forme, ktoré budú v súlade s účelom trestného konania,” uviedla vtedy hovorkyňa Generálnej prokuratúry SR Andrea Predajňová.

    Investigatívny novinár Ján Kuciak a jeho snúbenica Martina Kušnírová boli zavraždení vo februári 2018 v obci Veľká Mača.

    Dôvodom bola novinárska práca Jána Kuciaka. Z vraždy sú obvinení Tomáš Sz. a Miroslav M. Sprostredkovateľmi vraždy mali byť podľa polície Zoltán A. a Alena Zs. na objednávku Mariana K. Tí sú z vraždy takisto obvinení.

     

     

    - Reklama -