Počúva Kollár na slovo údajného eštebáka Krajniaka? Marček sa pustil do exrodiny

    0
    Peter Marček (Autor: SITA)

    Milan Krajniak dostal z Kollárovej rodiny vyhadzov, no napriek tomu sa nedrží stranou od médií, dôkazom toho je aj rozhovor pre portál Topky.sk. V úvode sa vyjadril k otázke, či je Kollár niekým politicky vydieraný alebo bol niečím „rukojemníkom“. „Myslím si, že to boli politici silových ministerstiev KDH. Ale s istotou to povedať neviem,“ prezradil. Taktiež dodal, že Kollár je ten typ človeka s bohatým portfóliom kontaktov. „Boris má priateľov aj nepriateľov, a to vo všetkých vrstvách spoločnosti. Od bohatých cez bežných ľudí až po politikov a oligarchov,“ hovorí.

    Marček sa pustil aj do Krajniaka, ktorého čiastočne podozrieva, že pracoval počas minulého režimu pre štátnu bezpečnosť. „Ale praktiky v oblasti stratégie a taktiky, ktoré používa, sú totožné s tými, ktoré mne aj mojej rodine v 70. rokoch veľmi znepríjemnili život. Aj keby tam nepracoval, čo je možné, praktické kroky, ktoré robí, sú totožné s rukopisom tejto organizácie,“ vyjadril sa na adresu Milana Krajniaka. Toho má Kollár údajne počúvať na slovo. Podľa Marčeka má nad sebou ďalšie autority. „To, že Krajniaka počúva Boris na slovo, je isté. Kto riadi pána Krajniaka a pána Pčolinského, je mi síce známe, ale rád by som si tieto informácie ešte na 100 percent overil,“ vyhlásil.

    Poslanec si o Krajniakovi nemyslí nič dobré. „Je to falošný človek. Veď každý Slovák, keď sa na neho pozrie, musí vidieť v jeho prejave neuveriteľnú túžbu po moci. Prečo by sa inak trepal už do tretej alebo štvrtej strany, pričom vo všetkých zastával poradcu a všetky zlikvidoval,“ kritizoval Marček. Podľa neho má strana v parlamente špecifickú úlohu. „Je to trójsky kôň v radoch opozície. Treba tomu rozumieť tak, že Lipšic sa určite nezhodne s Matovičom. Keď si zoberiete všetky predchádzajúce výroky oboch pánov na ktorúkoľvek tému, tak je to, ako keď psíček a mačička varili koláč. Teda je nesporné, že sa rozídu. A Lipšic má čo tutlať. Tak si pripravil stranu, kde prestúpi. Teda ak mu toto naše odhalenie jeho zámerov nezabráni v tomto kroku. Pôdu mu mali pripraviť Krajniak a Pčolinský. Boris v strane Sme rodina – Boris Kollár, robí iba tvár a maskota. Už je presne tam, kde ho chceli mať. A takáto perspektíva v politike je smutná,“ polemizuje.

    - Reklama -