Po policajtoch sa rozhodol Hlinovi naložiť ešte aj jeho odveký nepriateľ Martvoň. Vieme viac…

    0
    Exposlanec NR SR Anton Martvoň (Smer-SD) (Autor: SITA)

    Podľa Martvoňa (SMER) Hlina (klub KDH) prekročil všetky medze normálnosti. Hnevá sa vraj najmä preto, že si to celé odskákala obyčajná žena, zamestnankyňa, ktorá za nič nemôže.

    Ako čarodejnica vo veži

    „Nemôže predsa jeden arogantný poslanec NR SR len kvôli PR a reklame obyčajnú zamestnankyňu (pracujúcu matku) nejakej spoločnosti (to je jedno akej, pokiaľ je legálna) zamurovať do prevádzky ako Bathoryčku alebo čarodejnicu do veže,“ nechápe Martvoň Hlinov počin. Zároveň uvádza, že v tomto prípade ide podľa neho o úmyselný trestný čin.

    Zúfalí kádeháci

    Martvoň ďalej vyzdvihuje policajný zásah a Hlinu nazýva jedným neprispôsobivým poslancom. Nie je podľa neho v poriadku, ak niekto používa praktiky ako v stredoveku, že niekoho jednoducho dá len tak zamurovať. Obúva sa však zároveň do celého KDH, v ktorom sú podľa neho už takí zúfalí, že si musia robiť mediálnu kampaň pomocou takýchto praktík.

    Hlina provokatér

    Poslanec sa pýta, čo by robili v prípade, ak by dotknutá žena dostala napríklad infarkt? Pod statusom si v komentári ešte neodpustil poznámku, že pri policajnom zásahu sa o zem položil Hlina sám a policajti ho v podstate len ratovali, aby si náhodou neublížil. Ale čo tam predsa po Hlinovi, Martvoňa trápi hlavne žena, ktorá má istotne traumu. Napokon, Hlinu vraj už policajti ako provokatéra dobre poznajú, takže vlastne vedeli, čo majú robiť.

    Strkanec medzi lavice

    Martvoň spomenul aj útok na jeho osobu zo strany Hlinu, ktorý sa stal ešte v roku 2013.  Išlo o pársekundovú potýčku, keď Martvoň povedal, že Hlina zbohatol na predaji alkoholu mladistvým. Za to si vyslúžil poriadny strkanec medzi lavice a roztrhnuté nohavice.


     

    - Reklama -