Po nehode odmietol testy na alkohol a stále si chodí po slobode. Slota presvedčil súd. Tvrdí, že už má šoféra

    0
    Ján Slota (Autor: SITA)
    Po pondelkovej havárii neďaleko Lietavskej Lúčky nebolo Jánovi Slotovi veľmi do reči. Okrem toho, že odmietol dychovú aj krvnú skúšku na prítomnosť alkoholu, sa mu podľa Nového Času nechcelo veľmi vypovedať ani pred vyšetrovateľom. Svedkovia tvrdia, že sa ich snažil podplatiť, aby nevolali políciu. 
     
    Slota však odmieta, že by po nehode ponúkal peniaze účastníkom a svedkom v snahe presvedčiť ich, aby nevolali políciu. „To, že by som mal ovplyvňovať svedkov, nie je to pravda,“ vypovedal však podľa zdroja Nového Času pred sudkyňou. Bývalý predseda SNS tvrdí, že účastníkovi nehody iba ponúkol riešenie opravy jeho vozidla a za príčinu celej havárie označil svoj zdravotný stav. „Prišla na mňa nevoľnosť, bol som skoro ako v bezvedomí, liečim sa na veľmi vysoký tlak, z toho dôvodu sa aj z väčšej časti stal ten skutok, teda myslím tým dopravnú nehodu,“ uviedol.

    Nechá sa voziť

    Po nehode prišiel Slota o vodičák a za volant si pravdepodobne tak skoro nesadne. Pred súdom údajne prisľúbil, že nemá v pláne šoférovať. „V súčasnosti už mám zabezpečeného šoféra,“ povedal. Podľa zdroja, na ktorý sa odvoláva Nový Čas, Slota opätovne požiadal, aby nebol vzatý do väzby, ale k samotnej nehode sa vyjadrovať nechcel. 
     
    Celý článok si môžete prečítať TU
     
    - Reklama -