Po inzeráte na zabíjanie imigrantov podáva trestné oznámenie na prezidenta

    0
    Tento mladík ponúkal 25 eur za vraždu imigranta. Davida (19) z okresu Čadca stíha polícia (Autor: facebook)

    Mladý Kysučan naďalej provokuje. Po svojom nenávistnom inzeráte prišiel s ďalším „kúskom“, keď minulý piatok na policajnom oddelení v bratislavskej Devínskej Novej Vsi podal trestné oznámenie na prezidenta Kisku. „Dopustil sa vlastizrady tým, že tu dá vybudovať základňu NATO,“ povedal Novému Času mladík. V skutočnosti však Slovensko ponúklo len možnosť logistického skladu.

    Dávid je obvinený za nenávistný inzerát z podnecovania národnostnej, rasovej a etnickej nenávisti. Súd s ním by mal byť v novembri. „Hrozí mi dva až šesť rokov, nebojím sa toho. A neľutujem to, išlo iba o srandu, určite by som nikdy nič také neurobil,“ konštatoval pre Nový Čas Kysučan.

    Denník pripomína, že Dávida vychovával bývalý sudca Jozef Korduliak, známy aj z kauzy zvráteného žúru v Bonanno. Išlo o stretnutie justičnej elity Slovenska, ktorá sa zabávala s atrapou samopalu a modrými slúchadlami niekoľko mesiacov po tom, ako Ľubomír Harman v Devínskej Novej Vsi vystrieľal rodinu. Od svojho nevlastného syna sa však Korduliak dištancoval. 

    - Reklama -