Po Krompachoch sa prechádzal ako Rambo. Robo, hanba ti, odkazuje Hlina Kaliňákovi

    0
    Alojz Hlina (Autor: TASR)

    Minister Kaliňák sa podľa Hlinových slov prednedávnom asi zobudil zo zimného spánku, keď zistil, že existuje niečo ako obťažujúca kriminalita. V Krompachoch sa potom podľa Hlinu predvádzal a prechádzal ako Rambo, a ešte sa nechal pri tom fotiť. „Naozaj ako zo zlého béčkového amerického filmu,“ komentuje šéf KDH.

    Na zamyslenie je podľa Hlinu aj to, že minister cestoval cez celé Slovensko, aj keď rovnaká rómska osada sa nachádza aj neďaleko Bratislavy, v Plaveckom Štvrtku, kam by to mal Kaliňák jednoznačne bližšie. „Možno si uvedomil chlapec, že v Plaveckom Štvrtku začal svoju cestu zostupu Pavol Frešo povestnou tlačovkou s buldozérom. Dobrá správe je, že môže aj teraz toto nastať, že ako osada, ktorá položila Freša, je Plavecký Štvrtok, tak osada, ktorá položí Kaliňáka, môžu byť Krompachy,“ zažartoval líder kresťanských demokratov.

    „Vážený pán minister, Robo, obťažujúca kriminalita existuje na Slovensku desiatky rokov a nič sa s tým nerobí. Ty si minister desať rokov a nič s tým nerobíš,“ vyčítal Hlina Kaliňákovi. Obťažujúca kriminalita podľa jeho slov zároveň vytvorila stranu ĽSNS a aj hnutie Sme rodina. „Tvoja neschopnosť vytvorila tieto strany, hanba ti,“ poslal Hlina drsný odkaz Kaliňákovi.

    - Reklama -