Pčolinského drsný odkaz Mostu aj národniarom: Chlapci a dievčatá, načo to divadlo? Dobre viete, že Fico s vami ako vždy vyzametá podlahu

    0
    Predseda NR SR Andrej Danko (SNS) a podpredseda NR SR Béla Bugár (Most-Híd) (Autor: SITA)

    V posledných dňoch to na trase Smer – Most – SNS škrípe. Hlavne Robert Fico dôrazne vyhlasuje, že je jednoznačne proti zvyšovaniu poslaneckých platov a dokonca hovorí o vyslovení dôvery vláde.

    Včera však prišla razantná protiodpoveď zo strany lídra strany Most-Híd Bélu Bugára.

    „Momentálne nejde o platy, ale o to, či stačí, ak vláda alebo premiér povie, že buď zmrazíte platy, alebo padne vláda. Zmrazené platy nebudú. My za to hlasovať nebudeme. Či tie platy budú zvýšené o jedno či o 100 eur, to je bezpredmetné. Národná rada SR nie je podriadená vláde,” skonštatoval Bugár. Viac sme o tom písali TU.

    Mediálne výstupy podobného typu však člena Kollárovho hnutia Sme rodina nechávajú chladným.

    „Aj Most, aj SNS sa tvária, že im Fico nebude diktovať. Chlapci a dievčatá, dobre viete, že bude. Vyzametá s vami podlahu ako vždy, pretože dobre viete, že predčasne voľby by bola vaša politická smrť. Tak načo to divadlo?“ pýta sa prostredníctvom sociálnej siete opozičný poslanec, ktorý za svoj text ešte pridal populárny a často používaný emotikon.

    - Reklama -