Padne Kaliňák už dnes večer? Europoslankyňa Beňová prezradila viac

    0
    Monika Flašíková Beňová, poslankyňa EP (SMER-SD) (Autor: SITA)

    “Dnes o 18.00 zasadá poslanecký klub Smer-SD. Signál, ktorý vyšle po svojom zasadnutí, je veľmi dôležitý nielen pre samotnú stranu, jej nižšie štruktúry a radových členov, sympatizantov či voličov, ale pre celú spoločnosť,” napísala Beňová. 

    Poslanecký klub sa bude zaoberať aj najnovšou kauzou ministra vnútra Roberta Kaliňáka a jeho zotrvaním či skôr nezotrvaním vo funkcii. O tom, že Kaliňák o kreslo s najväčšou pravdepodobnosťou príde, sme vás informovali  TU.

    Čo je však veľmi prekvapujúce, vyzerá to tak, že i samotná Beňová sa už prikláňa k odchodu Kaliňáka a fakticky vyzýva kolegov, i keď to priamo nenapísala, aby sa o to zasadili. 

    “Situácia na Slovensku je veľmi silno vyhrotená a my ako najsilnejšia strana by sme mali konečne urobiť rozhodnutie, ktoré ju upokojí. Inak riskujeme naozaj veľa. Nie individuálne, lebo nahraditeľný je každý človek, ale pre celú krajinu. Niektoré rozhodnutia sa robia ťažko, je to tak, ale raz sa urobiť musia. A vyzerá to tak, že to naše už dlhší odklad nevydrží. Tak držím kolegyniam a kolegom palce, aby bolo ich rozhodovanie a rozhodnutie správne,” vyhlásila europoslankyňa.

     

    Status Moniky Flašíkovej-Beňovej

    - Reklama -