Ovládajú nás krok za krokom. Profesor podal desivé svedectvo o moslimoch u nás

    0
    Americký odborník na politický islam Bill Warner (Autor: Jan Rychetský)

    Najprv odpovedal na otázku moderátorky Daniely Drtinovej, čo to vlastne je politický islam. „Politický islam definujem ako tú časť islamu, ktorá sa zaoberá neveriacimi. Na politickom islame je zaujímavé, že tá časť politickej doktríny, ktorá hovorí o neveriacich, je väčšia, než jej časť venovaná náboženstvu.

    Zodpovedal tiež otázku, prečo je politický islam nebezpečný. „Začnime životom Mohameda. Ten v Mekke trinásť rokov hlásal náboženstvo islam a presvedčil 150 Arabov, aby sa stali moslimami. Po nátlaku obyvateľov Mekky z nej odišiel do Mediny, kde sa z neho stal politik a džihádista. Keď zomrel, všetci Arabi v strednej Arábii boli moslimovia. Islam sa teda prejavuje dvoma spôsobmi. Jeden je neškodný. Druhý ovládol spoločnosť, do ktorej sa prisťahoval.

    Celé video je TU.

    Upozornil tiež, že Korán nám v 91 veršoch hovorí, že každý moslim má napodobňovať Mohamedov život. Pritom Mohamed bol džihádista.

    Sú rôzne formy džihádu

    Existuje vraj niekoľko foriem džihádu: „Džihád vedený mečom, to je to, čo vidíte v správach, ale je to najmenej nebezpečná forma džihádu. Potom džihád peňazí, forma vplyvu, peniaze ako zbraň. Zostáva džihád písmom a jazykom, teda presviedčanie. Nie všetky formy džihádu sa zdajú byť na prvý pohľad nebezpečné. V Amerike nás zaujíma hlavne džihád mečom, ale tie ďalšie formy džihádu sú oveľa nebezpečnejšie. Pretože im ide o zmenu toho, na čom je založená vláda krajiny, do ktorej ich šíritelia prišli.

    V Amerike sa prepisujú učebnice, aby boli v súlade so šaríou

    Warner tiež povedal, že napríklad v Amerike či v Anglicku dochádza k zavádzaniu práva šaría. Uviedol to na tomto príklade: „V Amerike sa prepisujú učebnice, aby boli v súlade s právom šaría. Niektoré nakladateľstvá zamestnávajú imámov. Je to drobnosť, ale vplyvná. Je to politický čin, nie náboženský. Ukazuje totiž len tú peknú stranu islamu, nie jeho kompletný obraz. A ľudia sa zdráhajú hovoriť o týchto veciach verejne. V Amerike máme politickú korektnosť, to znamená, že nechcete uraziť menšinu. Takže čím je prítomnejšia šaría, napríklad v podobe islamizácie učebníc, tým menej ľudí je ochotných o tom hovoriť. To je pre mňa neobvyklé. Hovorím o veciach, o ktorých ostatní hovoriť nechcú,“ uviedol.

    „Znamená to, že sa šaría snaží plazivo vstupovať do západných štruktúr a postupne ich ovládnuť?zaujímalo Drtinovú. „Stručná odpoveď znie – áno. Hovorí sa tomu plazivá šaría. Zavádza sa krok za krokom, tvrdil Warner.

    Moslimovia sa snažia ovplyvniť americké voľby

    V Amerike prebiehajú voľby a ukázalo sa, že moslimovia vložili veľa peňazí do kampane Hillary Clintonovej. „Je to teda džihádistický čin. Snažia sa ovplyvniť americké voľby. Je to nebezpečné v tom zmysle, že bude preliata niečia krv? Nie. Ale je to nebezpečné, pretože došlo ku kúpeniu vplyvu na možnú prezidentku Spojených štátov. Môžeme mať nebezpečenstvo bez násilia,“ upozornil.

    Drtinovú tiež zaujímalo, či je možné pokojné spolužitie islamu a západnej civilizácie. „Preskúmajme hlavný rozumový a etický princíp toho, čomu hovoríme západná civilizácia. Hlavný rozumový princíp je kritické myslenie. Argumentácia na základe dôkazov, vedecký postup. Hlavný etický princíp je toto zlaté pravidlo: správaj sa ku mne tak, ako chceš, aby som sa správal k tebe, a to isté platí opačne. Tieto princípy v islame neexistujú. Kritické myslenie je zakázané, pretože nie sú povolené žiadne myšlienky, ktoré prekračujú doktrínu vyloženú v Koráne a Mohamedovej sunne. Etické princípy islamu sú dvojaké. V islame zlaté pravidlo nie je. To, ako sa moslim k niekomu chová, sa odvíja od toho, či ten druhý je tiež moslim. Spýtam sa vás teda. Môžu tieto dva systémy koexistovať? Môže autoritárstvo koexistovať s vedeckým prístupom? V stredoveku bol takýto pokus a zistili sme, že koexistovať nemôžu. A môže existovať etický princíp, že sa ku všetkým správame rovnako, keď existujú špeciálne dvojaké pravidlá, podľa ktorých sa k druhému človeku chovám na základe toho, či je neveriaci alebo moslim? Neviem si predstaviť, ako by mohli koexistovať,“ odpovedal Warner.

     

     


     

    - Reklama -