Ohnivá dišputa medzi Kollárom a Marčekom. Neskáč mi do reči a pi tú vodu, zahriakol ex kolega predsedu počas priameho prenosu

    0
    Boris Kollár, líder hnutia Sme rodina (Autor: SITA)

    V podvečerných hodinách to vo vysielaní televíznej stanice TA3 poriadne iskrilo. V spoločnej dišpute sa objavila dvojka poslancov, medzi ktorými to v poslednej dobe poriadne škrípe. Portál Topky.sk na margo relácie upozornil, že politici si od začiatku skákali do reči. Kollár tvrdil, že strana nemôže fungovať, keď si každý hlasuje ako chce. Marček taktiež upozornil, že sa už dlhší čas chcel stretnúť s predsedom a ex kamarátom, no bol často odcestovaný. „Keď je dva týždne v Dubaji, potom je na Miami. To by som aj ja tak krásne riadil stranu pod palmami v piesku,“ prehlásil Marček.

    To ale nebola jeho posledná narážka na slnečný Dubaj. Spomenul ho aj v spojitosti s Petrom Pčolinským, ktorý by podľa neho mal byť v súčasnosti práve na návšteve tejto lukratívnej destinácie. „Dubaj je asi sídlo našich elitných politikov v klube,“ poznamenal.

    Počas trvania relácia sa prebrala aj tematika Marčekovho údajného 600-tisícového dlhu, ktorý nechal v strane či rokovania odídenca Rastislava Holúbka so Sieťou. Večerný program priniesol aj pár vyhrotených situácií. „Šak skáčeš mi do reči ako malý chlapec. Skús chvíľku piť tú vodu,“ adresoval Marček bývalému spojencovi počas diskusie. Ten vo svojich uštipačných hláškach nezabudol spomenúť ani Kollárove milostné eskapáday. „My sme zakladali stranu s tým, že ideme zmeniť krajinu k lepšiemu. Ale to neznamená zmenu nosa, pŕs, ako to robia jeho partnerky,“ dodal na záver.

    - Reklama -