Odhalené: Tvrdá pravda o Georgeovi Sorosovi

    0
    George Soros (Autor: SITA)

    Z uniknutých dokumentov vyplýva, že Soros venoval Hillary Clintonovej tridsať miliónov dolárov a stal sa tak najväčším darcom jej prezidentskej kampane. Podľa Glickovej je pravdepodobné, že médiá podporujúce Clintonovú vypustili tiež kauzu s uniknutými e-mailmi OSF. Soros finančne podporuje neuveriteľné množstvo hnutí a subjektov, ktorých činnosť spolu vôbec nesúvisí. Čo má spolu do činenia zmena klímy s ilegálnou migráciou z Afriky? Čo má spoločné hnutie Occupy Wall Street s gréckou imigračnou politikou?“ čuduje sa Glicková.

    Avšak niektoré spoločné atribúty Sorosom podporované subjekty podľa Glickovej predsa len majú. Ich cieľom je oslabiť schopnosť národných a miestnych orgánov v západných demokraciách obhajovať zákony a hodnoty svojich národov a spoločenstiev. Inými slovami, ich cieľom je rozvrátiť západné demokracie. Jedným z príkladov je hnutie Black Lives Matter (BLM), ktoré získalo od Sorosa 650 000 dolárov. Až donedávna bola polícia v Spojených štátoch obdivovaná. BLM však hlása, že polícia je nástrojom bieleho útlaku černochov.

    Demoralizuje políciu

    Policajti sú v dôsledku tlaku BLM demoralizovaní a budú menej ochotní použiť silu v situáciách, ktoré si to vyžadujú. Rovnako tak budú žiť v obavách, že ich niekto obviní z rasizmu. Demoralizácia a zastrašovanie polície s najväčšou pravdepodobnosťou spôsobí prudký nárast násilných trestných činov,“ kritizuje Glicková a vo svojom komentári pre Jerusalem Post zmieňuje aj aktivity Sorosa v oblasti prisťahovalectva. Soros organizuje a financuje celosvetový tlak, v rámci ktorého sa používa imigrácia na podkopávanie národnej identity a demografického zloženia v západných krajinách.

    Uniknuté e-maily podľa Glickovej dokazujú, že Sorosom podporované zoskupenia zasahovali do volieb Európskeho parlamentu. Nejde však len o politikov. Tieto subjekty finančne aj inak podporovali tiež novinárov, ktorí o migrantoch písali súcitne. Sorosom platené skupiny sa snažili ovplyvňovať rozhodnutia amerických súdov v otázke ilegálnej migrácie z Mexika. Spolupracovali s moslimskými aj inými hnutiami s cieľom démonizovať Američanov a Európanov, ktorí sa stavajú proti otvoreným hraniciam. Priamo v Izraeli sa zas Soros stavia za zastavenie ilegálneho prisťahovalectva z Afriky cez hranice s Egyptom.

    Proti nemu stojí Trump

    Soros a spol. sa usilujú o to, aby štáty nemali možnosť chrániť svoju národnú identitu. Ak je Grécko rasistické preto, že chce blokovať vstup miliónov Sýrčanov na svoje územie, potom je rasizmom už aj samotná existencia nielen Grécka, ale aj Francúzska, Nemecka, Maďarska, Švédska, Poľska či Spojených štátov,“ usudzuje Glicková a upozorňuje aj na snahy Sorosa zabraňovať západným demokraciám chrániť zažité spoločenské normy. Sorosom podporované skupiny bojujú za homosexuálne sobáše, ale aj za budovanie unisex verejných toaliet a umyvární. Inými slovami, snažia sa narušiť aj základné právo na sexuálne súkromie.

    V mnohých ohľadoch je kampaň republikánskeho kandidáta Donalda Trumpa reakciou nie na Hillary Clintonovú, ale priamo na aktivity Sorosa. Trump volá po budovaní hraničných plotov, podporuje Izrael a odchod Veľkej Británie z EÚ. Ďalej chce presadiť zákaz moslimskej migrácie a podporuje políciu proti hnutiu Black Lives Matter,“ konštatuje Glicková s tým, že uniknuté dokumenty Open Society Foundation odhalili usilovnú Sorosovu podporu ľavicových zoskupení, ktoré broja proti liberálnym demokraciám. Ľudia na Západe sa v reakcii na tieto snahy musia postaviť za svoje inštitúcie a obhajovať svoje národné hodnoty a tradície,“ uzatvára Glicková.

    - Reklama -