Nový šéf Bieleho domu by sa mohol radiť aj s Billom Clintonom. Čítate správne, Trump vyzdvihol prístup Clintonovcov

    0
    Manželia Clintonovci (Autor: TASR)
    Vyplýva to z rozhovoru, ktorý poskytol pre americkú televíznu spoločnosť CBS a ktorý v plnom rozsahu odvysielajú až v nedeľu, avšak z ktorého s predstihom zverejnili fragmenty.
     
    Podľa nich Donald Trump informoval, že Bill Clinton mu v priebehu povolebnej noci telefonicky blahoželal k víťazstvu a bol mimoriadne milý. Exprezident hovoril podľa Trumpových slov o jednom z najneuveriteľnejších volebných súbojov, aké kedy zažil. Víťaz volieb hovoril v interview s veľkým uznaním nielen o Billovi Clintonovi, ale aj o celej jeho rodine. Na otázku, či požiada stále populárneho exprezidenta o rady, Trump reagoval slovami: Zvážim to, prirodzene.
     
    Víťazný aktér amerických prezidentských volieb 2016 nešetril chválou ani na adresu neúspešnej protikandidátky, pre ktorú podľa jeho názoru nebolo zrejme ľahké telefonicky mu takisto zablahoželať k víťazstvu. Trump konštatoval, že jemu by to bolo padlo možno ešte ťažšie, pričom zdôraznil, že Hillary Clintonová, ktorá mu popriala úspešné pôsobenie vo funkcii, bola skvelou, skutočne silnou a veľmi inteligentnou súperkou.

    - Reklama -