Nicholsonová: Tohto prítulného ficopána chceme za župana? Nebláznite

    0
    Lucia Nicholsonová (Autor: SITA)

    Členka opozičnej SaS Nicholsonová vyjadruje, logicky, podporu liberálnemu kandidátovi Jurajovi Drobovi. Vysoké čísla v prieskumoch, ktoré favorizujú čochvíľa 61-ročného ľavičiara Ftáčnika, sú však pre Nicholsonovú prekvapujúce, obzvlášť, keď má za sebou už viacero verejných funkcií.

    Či už na poste bratislavského primátora, ministra školstva, prípadne starostu najväčšej bratislavskej mestskej časti Petržalka.

    Navyše Ftáčnikov politický životopis obsahuje aj členstvo v stranách ako KSS, SDĽ či SDA, čo by mohlo byť tiež poriadnym tŕňom v oku viacerých dnešných opozičných politikov. Nicholsonovú nevynímajúc.

    Aj preto včera zdieľala na sociálnej sieti Facebook fotografiu používateľky Jany Turanskej.  Záber ukazuje Milana Ftáčnika vo viac ako družnom objatí s premiérom Robertom Ficom. Vzájomné široké úsmevy sú samozrejmosťou.  

    „Tohto prítulného ficopána chceme v BSK za župana? No Way. Nebláznite, obyvatelia Bratislavskej župy, tento pán patrí všade inde, len nie na čelo prieskumov. Pokoj s ním,“ uviedla Nicholsonová, pričom na záver svojho facebookového statusu pridala populárneho „smajlíka“.

    - Reklama -