Netešte sa, Danko nejde položiť vládu. Je to najnovšia hra šmejdov, hovorí o vypovedaní koaličnej zmluvy Kollár

    0
    Boris Kollár (Autor: TASR)

    „Netešte sa, Andrej Danko nejde položiť vládu,“ uviedol Kollár s tým, že je to len hra na popletenie obyčajných ľudí ožobráčených štandardnými politickými stranami. „Bude to riešiť Brusel. OLAF (Európsky úrad pre boj proti podvodom, pozn. redakcie) to bude riešiť. Chceli tuná rozkradnúť 600 miliónov eur, ktoré mali ísť na vedu a výskum. To je naša budúcnosť a oni nám chceli ukradnúť túto budúcnosť a rachlo to,“ pokračoval.

    Vyšetrovanie EÚ podľa Kollára nebude môcť koalícia zamiesť pod koberec. „Toto sa dá prekryť ešte väčším rachotom,“ nazdáva sa. „Treba prehodnotiť koaličnú zmluvu, lebo štátu sa dobre darí a treba sa pozerať na ľudí a neviem čo im nasľubovať a dať. To znamená, že nastanú zase hlúposti typu 13. plat, 14. plat, 15. plat, zadarmo let do kozmu, výlet do stredu Zeme,“ parodoval Kollár rôzne koaličné sľuby.

    „Smer prišiel s vlakmi zadarmo, možno pán Danko bude chcieť všetky MHD zadarmo. Ja neviem, čo si vymyslí, ale 100-percentne je to len jedna jediná vec. Lietajú v obrovskom škandále,“ pripomenul šéf strany Sme rodina. „Tak teraz vás budú oblbovať, že potrebujeme otvoriť koaličnú dohodu preto, lebo štátu sa dobre darí a treba myslieť na ľudí,“ uviedol s tým, že koalícia v prvom rade myslí len na seba a na to, ako sa udržať.

    Pre PL však Boris Kollár ešte dodal, že podľa neho Dankovi ide o otvorenie koaličnej dohody, aby si vymohol viacej právomocí a vplyvu, možno aj v energetike či v rozpočte, „aby mohol financovať niektoré veci, ktoré chce teraz sľúbiť ľuďom, aby zakryl celú tú kauzu, a na to, samozrejme, treba prachy“.   

    - Reklama -