Neskutočné VIDEO: Ty si volil Donalda Trumpa? Vypadni z domu, kričí americká matka na plačúceho chlapčeka

    0
    Donald Trump (Autor: TASR)

    Zo Spojených štátov prichádzajú v ostatných dňoch často až neuveriteľné správy. Niektoré americké magazíny radia šokovaným americkým voličom, ako sa spamätať z víťazstva Donalda Trumpa. Aj v susednom Česku napríklad populárny Cosmopolitan svojich čitateľov zoznámil so štrnástimi spôsobmi, ako si na „ťažkú“ situáciu zvyknúť. Okrem iného sklamaným priaznivcom Hillary Clintonovej odporúča, aby sa začali venovať sami sebe a trávili radšej v najbližších dňoch menej času na sociálnych sieťach.

    Časť voličov Hillary Clintonovej sa však s porážkou svojej favoritky nehodlá zmieriť a každý deň od vyhlásenia výsledkov volieb usporadúva demonštrácie. V Kalifornii, ktorá je považovaná za baštu demokratov a kde Clintonová zvíťazila nad Trumpom s obrovským náskokom, sa demonštrácie zvrhli do násilností a ľudia začali rozbíjať výklady či zapaľovať automobily. Množstvu Američanov však nerešpektovanie volebného výsledku nevadí a svoje sympatie k nemu priznal aj známy herec Robert de Niro.

    Hystéria z víťazstva Trumpa prenikla aj na sociálne siete a na Twitteri teraz dokonca patrí medzi populárne hashtagy #AssassinateTrump (zavraždiť Trumpa, pozn. red.). Tisíce používateľov Twittera zverejňujú svoje komentáre, v ktorých úplne otvorene diskutujú o nutnosti usmrtiť Trumpa a jeho viceprezidenta Mika Penca. O tejto neslýchanej záležitosti informovali v uplynulých hodinách azda všetky vplyvné médiá na svete.

    Uvedené udalosti však predstavujú oproti videu, ktoré sa teraz šíri celým svetom ako lavína, do istej miery len slabý odvar. Hoci bolo publikované na YouTube.com minulý piatok, dodnes ho videlo viac ako milión ľudí. Vzhľadom na jeho neuveriteľne drastický obsah sa ani niet čomu diviť. Asi osemročného černošského školáka natáča jeho matka, ktorá ho súčasne vyhadzuje z domu za to, že v školských voľbách vyjadril podporu republikánskemu kandidátovi Donaldovi Trumpovi.

    Približne osemročný plačúci chlapček stojí uprostred chodby rodinného domu a pri dverách má zbalený pojazdný kufrík. Matka naňho kričí a nadáva mu. „Pretože si hlasoval za Trumpa, tak si zober svoje pos*até veci a vypadni,“ zúri žena z Texasu a dáva svojmu plačúcemu synovi do ruky kartón s nápisom „Moja mama ma vyhodila z domu, pretože som hlasoval za Trumpa“. „Nech pekne všetci ľudia vidia, prečo musíš stáť vonku na ulici,“ dodáva žena v návale emócií.

    Následne vydeseného syna skutočne vyhadzuje za dvere do tmy, hoci on naliehavo prosí, aby to nerobila. Žena je však rezolútna a na jeho prosby vôbec nereaguje. Ako v tranze neustále opakuje, že volil Trumpa, a ženie ho pred sebou po úzkej domovej ceste k ulici. Tam je malý černošský chlapec úplne zdecimovaný a nie je už ani schopný sĺz. Matka sa od neho vzďaľuje späť k domu a brutálne surové video končí.

    Zatiaľ čo Spojené štáty sú po prezidentských voľbách rozdelené, ohavný čin hysterickej afroamerickej matky spojil v diskusii pod vloženým videom všetkých Američanov bez rozdielu politických preferencií, náboženstva alebo rasy. Pochopenie tak nenachádza šialená matka ani medzi zaprisahanými fanúšikmi demokratov a Hillary Clintonovej, ale ani u príslušníkov černošskej menšiny, ktorí inak držia spolu za každých okolností.

    autor: Josef Provazník

    - Reklama -