Neprišiel, zľakol sa obhajovania svojich klamstiev. Zbabelo vypisuje za počítačom, spustil Rajtár na Kaliňáka pre Rybaniča

    0
    Jozef Rajtár (Autor: TASR)

    Riaditeľ tlačového odboru kancelárie ministra vnútra Ivan Netík vysvetlil, že minister eviduje len upovedomenie poškodeného o pojednávaní, kde súd vymenúva práva, ktoré mu prináležia. Viac sme o tom písali TU.

    Kaliňák namiesto dostavenia sa na pojednávanie vo svojom blogu obvinil opozičného poslanca Rajtára, že požiadal svojho asistenta Rybaniča, aby sa nabúral do jeho účtu pre využitie informácií v politickom súboji. Dokonca označil liberála za zbabelca. Podľa neho Rajtár Rybaniča zradil, keď nepriznal, že jeho asistent konal na jeho pokyn. Písali sme o tom TU.

    Saskár Rajtár na Kaliňákov blog reagoval krátkym príspevkom na sociálnej sieti. „Robert Kaliňák bol na dnes predvolaný na súd ako svedok. Nedostavil sa však, zľakol sa obhajovania svojich klamstiev v priamom prenose, pred súdom, pred novinármi, verejnosťou,“ napísal s tým, že Kaliňák svoje výmysly a klamstvá zbabelo vypisuje za počítačom.

    Napodobňujúc Kaliňákovu rétoriku poslanec vrátil smeč. „Pán Kaliňák, zachovajte sa aspoň trocha ako chlap a dostavte sa na súd – ešte prebieha!“ vyzval blogujúceho ministra. „Ja som tu od rána a viem Filipa brániť priamo a pred očami všetkých!“ dodal, hoci prokurátor na žiadosť banky onedlho po začatí pojednávania z neho vylúčil verejnosť.

    - Reklama -