Nenávisť a zloba. Tieto vlastnosti milujú Američania na prezidentskom kandidátovi Trumpovi

    0
    Donald Trump (Autor: SITA)

    Republikánsky kandidát na post hlavy Spojených štátov Donald Trump už v nedávnej minulosti šokoval svojimi kontroverznými vyjadreniami zaváňajúcimi diskrimináciou, xenofóbiou a sexizmom. Vo svojej rétorike pokračuje aj naďalej.

    Tentokrát sa oprel do Mexičanov, ktorých nazval zločincami a násilníkmi. Skritizoval  skritizoval republikánskeho senátora Johna McCaina a pochválil ruského prezidenta Putina. Popularita Trumpa medzi Američanmi zo dňa na deň rastie.

    Rafinovaná kampaň

    Podľa aktuálnych prieskumov vedie poradie pätnástich republikánskych kandidátov približne o desať percentuálnych bodov pred najbližšími súpermi.
    Kampaň D. Trumpa je rafinovaná. Oslovuje bielych Američanov, hlavne obyčajných ľudí, robotníkov a dôchodcov, ktorým sa súčasná Amerika čoraz viac vzďaľuje. Neskloňuje len nedôveru k súčasnej vláde, šíri zároveň myšlienky, že súčasný stav dáva výhody ľuďom, ktorí nepracujú, namiesto zvýhodňovania tých, ktorí si zaslúžia pomoc.

    Americký miliardár už svojej budúcej voličskej základni prisľúbil, že v prípade zvolenia za prezidenta Spojených štátov by sa usiloval o výrazné zníženie daní väčšiny Američanov a podnikov.

    Celý článok si môžete prečítať TU

    - Reklama -