Nemusím klamať, kradnúť a podvádzať, pretože žiadny oligarcha ma nedrží za gule, odkazuje štandardným politikom Kollár

    0
    Milan Krajniak a Boris Kollár (Autor: TASR)
    Poslanec Boris Kollár, ako aj jeho stranícky kolegovia radi označujú koaličných politikov za „štandardných“ a k tomu často dodávajú kritiku. Samých seba označujú za neštandardných aj preto, že podľa nich sú štandardní politici skorumpovaní a napojení na oligarchov či záujmové skupiny, ktoré nimi manipulujú. 
     
    V súlade s touto myšlienkou je aj slogan Sme rodina: „Sme neštandardná strana.“ Na fotke, ktorú zdieľal Kollár, dopĺňa slogan ešte jedna veta, ktorá nie je práve štandardná. „Nikto nás nedrží za gule,“ píše strana. 
     
    Predseda Sme rodina slogan ešte trošku okorenil vo svojom priloženom statuse. „Ja nemusím klamať, kradnúť a podvádzať, ako to robia štandardní politici, pretože žiadny oligarcha ma nedrží za gule. Zodpovedám sa len vám, priatelia,“ odkazuje Kollár priaznivcom na svojom facebookovom profile. 
     
     
    V podobnom duchu sa deň pred Kollárom vyjadril aj poslanec Milan Krajniak (Sme rodina), ktorý tiež pripomenul, že ich strana rozhodne nie je štandardná. Posledný križiak sa pozastavil nad tým, že „štandardní politici Danko a Bugár“ sa stretli u vplyvného podnikateľa v predvečer rokovania koaličných lídrov o kauze prerozdeľovania eurofondov. 
     
    „Štandardní politici Danko a Bugár nerokovali v parlamente alebo na SNS, alebo v sídle Mostu… Oni sa stretli rovno u podnikateľa z pozadia SNS – u pána Gučíka. Áno, to je slovenská štandardná politika. Oligarchovia v pozadí majú väčší vplyv ako voliči štandardných strán. Som hrdý, že Sme rodina je vysoko neštandardná politická strana,“ píše Krajniak. 
     
     
    - Reklama -