Nemôžeme sa nechať uspať, vyzýva po vyhranom prieskume Lunter

    0
    Kandidát na post predsedu BBSK Ján Lunter (Autor: TASR)

     “Pred každými voľbami koluje množstvo prieskumov, tie však nie vždy zodpovedajú reálnym volebným výsledkom. Už neraz sme boli svedkami toho, ako favorit prieskumov napokon prehral len preto, že sa jeho voliči nechali uchlácholiť peknými číslami,” poznamenal Lunter.

    Pripomenul tiež, že o výsledkoch volieb rozhodne predovšetkým účasť voličov v samotný deň volieb do vyšších územných celkov, ktoré budú 4. novembra.

    Lunter adresuje svojim podporovateľom výzvu, v ktorej ich varuje, aby sa nespoliehali na to, že voľby sa už zdajú byť rozhodnuté.

    “O budúcnosti nášho kraja nerozhodnú prieskumy, ale všetci oprávnení voliči. Je istá vec, že priaznivci politiky súčasného župana prídu voliť disciplinovane a v plnom počte. Preto je veľmi dôležité, aby k voľbám prišlo čo najviac nás, ktorých hnevá, ako to dnes v našom kraji vyzerá,” zdôrazňuje Lunter.

    Ako tiež informoval, spolu s kandidátmi do krajského zastupiteľstva spúšťajú intenzívnu mobilizačnú kampaň, do ktorej chcú zapojiť i samotných voličov a podporovateľov jeho kandidatúry.

     “Je nesmierne dôležité, aby všetci, ktorým záleží na zmene v BBSK, oslovili ľudí v okolí a vysvetľovali im, aké dôležité je nenechať prepadnúť ich hlas. Teraz sa nemôžeme nechať uspať!” vyzval Lunter.

     
    - Reklama -