Nemecko pácha samovraždu. Think-tank pre prístup k utečencom predpovedá krajine skazu

    0
    Ilustračná fotografia (Autor: TASR)

    Do Nemecka dorazilo asi 1,2 milióna utečencov, ale pracuje len zlomok z nich. Zamestnanie našlo asi 34-tisíc migrantov, čo je problém. A, bohužiaľ, nie je jediný.

    Angela Merkelová položila biele ruže na miesto teroristického útoku v Berlíne. Tisíce Nemcov urobili to isté. Zapálili na mieste sviečky a plakali. Ale hnev a vôľa bojovať im do značnej miery chýbajú,“ píše profesor Guy Millière na serveri GatestoneInstitute.org. Holandský radikálny politik Geert Wilders, ktorý krátko po útoku v Berlíne konštatoval, že nemecká kancelárka Angela Merkelová má na rukách krv obetí teroristov, hovoril podľa autora pravdu.

    Nič tak dobre neopisuje dnešnú bezútešnú situáciu v Nemecku ako smrť devätnásťročnej dievčiny Márie Landenburgerovej, ktorá v roku 2015 pomáhala utečencom, ale v roku 2016 ju jeden z nich pripravil o život. Jej rodina si potom priala, aby Nemci ďalej pomáhali utečencom.

    Zákony namierené proti podnecovaniu nenávisti, ktoré majú zrejme zabrániť návratu nacistickej ideológie, slúžia dnes skôr ako meč proti tým, ktorí upozorňujú na riziká postupujúcej islamizácie krajiny,“ pokračuje profesor.

    Nemecká kancelárka vraj pritom musela vedieť, že do krajiny prídu aj džihádisti, ak otvorí dvere utečencom z Blízkeho východu. Ale keď došlo k útokom v niekoľkých nemeckých mestách, Merkelová síce vyjadrila zdesenie, ale na svojej politike nič nezmenila. To isté platilo o silvestrovských sexuálnych útokoch. Merkelová síce volala po potrestaní agresorov, ale na svojej politike otvorených dverí nezmenila nič.

    Vzhľadom na skutočnosť, že nemecká spoločnosť starne, pôrodnosť je nebezpečne nízka a doterajšia ústretová politika voči migrantom sa nemení, nezostáva vraj iné než konštatovať, že sa zrejme Nemci dobrovoľne podvolia diktátu teroristov a v podstate spáchajú samovraždu.

     

    - Reklama -