Nemecko chce imigráciou zlikvidovať Európu, povedal bez obalu Václav Klaus. A padla aj zmienka o „hordách mladých agresívnych moslimov“

    0
    Aleš Valenta a Václav Klaus (Autor: Hans Štembera)

    Klaus na stretnutí povedal, že Nemecko je z hľadiska vývoja Európy kľúčové. Základom súčasného problému Európy je neomarxistická Frankfurtská škola, z ktorej sú odvodené multikulturalizmus, podpora masovej imigrácie, feminizmus a podobne.

    Mráz prichádza z Nemecka

    Nemecko podľa jeho slov podporuje imigráciu aj preto, že má komplex viny z nacizmu. „Nemecko, aby zmazalo svoju vinu, chce zlikvidovať Európu a národné štáty, pritom je nešťastné z vlastnej viny,“ poznamenal český exprezident a potom s úsmevom čítal názvy kapitol, ktoré ho zaujali: Mráz prichádza z Nemecka, Rakovina s názvom feminizmus.

    Aleš Valenta zasa povedal, že migračnú krízu spôsobili nemecká vláda a úniové štruktúry. V Nemecku vládne politický kartel CDU a SPD, ktoré sa výrazne nelíšia. Valenta odsúdil snahy vnútiť migračné kvóty ostatným zo strany Nemecka a EÚ. Je to varovanie, čo nás pod vládou Bruselu čaká, ak sa nevzoprieme.

    Konzervatívny postoj sa stavia proti sociálno-inžinierskym a utopickým plánom, pomocou ktorých chcú neomarxisti pretvoriť spoločnosť. Pripomenul myšlienku filozofa Erica Voegelina, že tlaku skutočnosti nemožno odolávať navždy. Víťazstvo Donalda Trumpa je podľa neho čiastkovým víťazstvom spoločnosti.

    Hordy mladých agresívnych moslimov

    „Radikálne ľavicoví hlásatelia pokroku bez miery a hraníc, ktorí už dávno obetovali slobodu na oltár rovnosti, chápali a chápu masovú imigráciu z Afriky a Ázie ako cestu do vysnívaného multikultúrneho raja, eventuálne ako nevyhnutný prísun údajne chýbajúcich pracovných síl. Obyčajný človek naopak v hordách mladých agresívnych moslimov oprávnene uvidel a vidí predovšetkým smrteľnú hrozbu pre vlastnú bezpečnosť a tradičnú európsku kultúru,“ píše Valenta v úvode svojej knihy.

    „Ideál mnohonárodnostnej komunity bez hraníc, abstraktný sekulárny humanizmus a ekonomická globalizácia sú ingrediencie, z ktorých globálne elity uvarili svoj univerzálny ,eintopf‘, v ktorom hodlajú rozpustiť národnostnú, jazykovú a náboženskú mozaiku tohto sveta. Manažéri nadnárodných superfiriem, tráviaci nemalú časť svojho života v lietadlách vysoko nad zemou, budú mať takto v každom okamihu dostatok flexibilnej mobilnej lacnej pracovnej sily, ktorá sa bude bez problémov v podobe hraníc a tradícií presúvať po trajektóriách narysovaných pohybom kapitálu a investícií. Politickí vodcovia sústredení v niekoľkých centrách (Brusel, Washington, New York…) budú tento neustály pohyb pomáhať riadiť, organizovať a usmerňovať. Úlohou nadnárodných, kultúrnych a intelektuálnych elít by potom bolo dodávať tejto ,supertekutej‘ spoločnosti jej pravidelnú porciu zábavy a na univerzitách a vo vedeckých centrách zaisťovať trvalú teoretickú recykláciu dosiahnutého ideálu planetárnej ,Egalité, Liberté, Fraternité‘,“ napísal ďalej Valenta.

    - Reklama -