Nemáte čo robiť? Poďte skupinovo ignorovať prezidentov novoročný prejav

    0
    Prezident Andrej Kiska v Národnej rade SR (Autor: SITA)

    Facebooková skupina Národ Slovenský vytvorila „udalosť“ s názvom Ignorácia prejavu prezidenta Kisku. Očividne id eo neprajníkov prezidenta, ktorí chceli docieliť, aby ľudia nebrali na vedomie novoročný Kiskov prejav. Každopádne celé vyzvanie pôsobí trochu absurdne. Netreba sa teda čudovať, že tejto internetovej anomálii sa ihneď chytili desiatky tzv. trollov, ktorí zaplavili stránku cunami sarkastických a ironických komentárov.

    „Dobrý deň. Môžem zapojiť do ignorácie celú našu obec? Predstavujem si to tak, že by pani starostka pustila prejav v miestnom obecnom rozhlase a všetci by si zatvorili okná a ignorovali by. Prípadne by bolo možné ignorovať skupinovo v krčme alebo v hasičskej zbrojnici,“ píše jeden z komentátorov a ďalší trefne dodáva: „Bude aj tombola?“

    Facebooková skupina, ktorá je za tento nápad zodpovedná, sa dosť často odvoláva aj na web Nedajme si naše Slovensko, ktorý ponúka pestré portfólio článkov o našej krajine. „Udalosť“ sa však na internete dlho neohriala, lebo v čase písania článku (31. 12. o približne 17. hod) ju zrušili. Asi sa na ignorovanie nenašlo dostatočné množstvo záujemcov.

    - Reklama -