Nemáme kam ustúpiť, musíme chrániť svoje domovy, odkazuje blogerka signatárom Výzvy k ľudskosti

    0
    Utečenci čakajúci v rade po príchode do pohotovostného centra v rakúskom Nickelsdorfe neďaleko hraníc s Maďarskom (Autor: SITA)

    Vo svojom najnovšom príspevku sa blogerka zamýšľa nad Výzvou k ľudskosti, ktorá sa na internete šíri v rámci snáh pomôcť utečencom, ktorí prichádzajú do Európy. Podľa Micheľovej treba hľadať riešenia problému s utečencami tam, kde vznikol, a nie tým, že politici dovolia zničenie Európy. „Ľudskosť si dala pauzu, keď na Ukrajine zomierali deti, zmŕzali v pivniciach, starých ľudí odrezali od dôchodkov? O tom nebolo treba písať?“ pýta sa blogerka.

    Aj naši predkovia boli ľudskí

    Micheľová na svojom blogu priznáva, že ak by musela utiecť zo Slovenska, aby si zachránila holý život, urobila by to len s veľkým smútkom v duši. „Moje srdce by zostalo v krajine, kde som sa narodila, kde mám korene, ktoré by boli násilne vytrhané. Takmer v žiadnych očiach súčasných imigrantov nevidím toto zúfalstvo a smútok, ani vďačnosť za to, že by ich prichýlila prvá krajina, v ktorej by boli v bezpečí,“ dodáva. Podľa blogerky Lilisun je všetko na zodpovednosti politikov, ktorí sa chcú za každú cenu udržať pri moci. „Táto duševne chorá mocenská elita, ktorá sídli vo Washingtone, má momentálne cieľ nedopustiť zjednotenie Európy s Áziou, lebo ináč padnú. A tak potrebujú v Európe vyvolať chaos, násilie a deštrukciu, niečo na spôsob arabskej jari, a na to im poslúžia títo imigranti, ktorí budú jednou z bojujúcich strán,“ tvrdí blogerka na portáli Pravda.sk.

    V závere svojho komentára Micheľová uviedla, že by sa politici mali vzdať svojich cieľov a ospravedlniť všetkým obyvateľom konfliktmi rozvrátených štátov za to, že v ich krajinách spôsobili kolaps, ktorý ich vyháňa z domovov za hranice. „Áno, viem, že sa nevzdajú a nepriznajú, lebo im túžba po moci celkom zatemnila mozgy, a pokúsia sa zničiť všetko, čo nám je také drahé. No my už nemáme kam ustúpiť a v prvom rade musíme chrániť svoje domovy, rodiny, vlasť, kultúru, vieru… Ale aj prírodu, Európu, Zem,“ dodala Lilisun na záver.

    Celý blog si môžete prečítať TU

    - Reklama -