Nad Trumpom opäť visí ruský tieň. Jeho syn sa stretol s právničkou napojenou na Kremeľ

    0
    Donald Trump junior (Autor: TASR)

    Trump junior pristúpil na toto stretnutie po prísľube, že získa kompromitujúce informácie o otcovej protikandidátke Hillary Clintonovej.

    Stretnutie s ruskou právničkou Nataľjou Veseľnickou sa uskutočnilo v júni 2016 v budove Trump Tower v New Yorku. Zúčastnil sa na ňom Trump mladší, jeho švagor Jared Kushner a šéf Trumpovej volebnej kampane Paul Manafort.

    Podľa Trumpa ml. boli však výroky ruskej právničky o Hillary Clintonovej vágne a nezmyselné a nehovorili o žiadnom významnom odhalení, poznamenáva agentúra Reuters.

    Hovorca tímu právnikov Donalda Trumpa Mark Corallo vyhlásil, že prezident Trump o schôdzke nevedel a nezúčastnil sa na nej.

    Kremeľ nemôže byť informovaný o všetkých ruských právnikoch, tvrdí hovorca Putina

    Hovorca ruského prezidenta Vladimira Putina už stihol zareagovať a uviedol, že Kremeľ nevie o tom, že by sa významný člen štábu Donalda Trumpa stretol s ruskou právničkou počas americkej prezidentskej kampane v roku 2016. Uviedla to TASR.

    Putinov hovorca Dmitrij Peskov sa tiež vyjadril, že Kremeľ nevie, kto je tá právnička a dodal, že Kremeľ nemôže byť informovaný o všetkých ruských právnikoch a ich stretnutiach v Rusku alebo v zahraničí.

    - Reklama -