Mužský pohlavný orgán by sa urazil, keby som vás ním nazval… Ktorý politik schytal takýto kompliment?

    0
    Martin Poliačik, poslanec za stranu Sloboda a Solidarita, Lucia Žitňanská z Most-Híd a Daniel Lipšic (NOVA) (Autor: SITA)

    „Divokí kovboji žijú v Komjaticiach,“ napísal poslanec Martin Poliačik na svoj facebookový profil a pripojil k nemu aj zaujímavý text od naštvaného voliča. Proti invektívam sú politici viac-menej imúnni, ale táto správa zašla za hranice slušnosti. Dokonca je tu podozrenie, že autor tejto správy sa dopustil trestného činu.

     „Po tom, ako sme dnes sledovali Vaše vystúpenie v relácii O 5 minút… by som Vás rád nazval niečím, čo určitá časť verejnosti prezentuje ako mužský pohlavný orgán v nie spisovnom vyjadrení. Ale prirovnaním k Vám by ten orgán mohol byť silno urazený. Mrzí ma len to, že takých ako Vy je viacej. To je všetko, židovský pozdrav nepoznám,“ znie text od istého Rolanda.

    Martin Poliačik, ktorý v sebe nezaprie učiteľa s humorom, mu šarmantne odpísal: „Shalom“

    Jeden by sa mohol nazdávať, že by „špásom“ zo strany Komjatičana Rolanda mohol byť koniec, ale nie. „Tu nie. To patrí do Izraela. V kontexte dejín a udalostí pre mňa skôr Arbeit macht frei,“ napísal do poslednej správy jasný antisemitský odkaz.

    Herec Andrej Hryc poslancovi pod status nadelil spravodlivý komentár: „Práca pre generálneho prokuratóra.“

    A obdobný názor majú aj ďalší. Marek si myslí, že: „Za niektorých ľudí z dnešnej doby by sa asi hanbili aj ich pravekí predkovia…“

    Komentáre, ktoré odsudzujú správu

    ďalšie texty od

    - Reklama -