Musíme vyčistiť Európu od islamu. Nemôžeme už oddeľovať zrno od pliev. Realizuje sa tu chorý a nebezpečný plán a ak poviete pravdu, nazvú vás fašistom. Šimkovičová spustila ako ešte nikdy

    0
    Martina Šimkovičová (Autor: TASR)

    Vyjadrenia poslankyne Martiny Šimkovičovej, ktorú pred rokom vykopol z hnutia Sme rodina jeho predseda Boris Kollár, sú kontinuálne ladené v protiimigračnom duchu. Po udalostiach v britskom Manchestri podľa jej slov dosiahol teror na európskom obyvateľstve nový vrchol. „Je jasné, že multikulti zlyhalo a dennodenne zlyháva,“ myslí si.

    „Opäť, ako už mnohokrát predtým, sa európski politici pochytajú za ruky, prehodia zopár prázdnych fráz a budú bagatelizovať situáciu za výdatnej pomoci skorumpovaných médií,“ píše zostra Šimkovičová a s kritikou pokračuje aj v slovenských radoch. „Som prekvapená aj z bezzubých a zbabelých fráz našich opozičných strán… Nenecháme sa zastrašiť, musíme sa zomknúť, nesmieme sa nechať zviesť k nenávisti… – toto sa už nedá počúvať,“ udiera exmarkizáčka a cituje stanoviská niektorých opozičných strán. „Je potrebné vyčistiť Európu od islamu. Takto jasne a dôrazne. Už žiadna tolerancia,“ dodala.

    Šimkovičová rovnako odmieta vyjadrenia o ojedinelých prípadoch zvlčilých indivíduí. Podľa jej slov sa skončila doba politickej korektnosti, tolerancie a prázdnych fráz. „Pozvali sme si sem utečencov, moslimov a budeme sa báť vyjsť na ulicu, sadnúť do MHD, ísť na letisko, na koncert? A to nás bude hriať pri srdci? Že síce zahynú možno aj naše deti, ale ostali sme láskaví a tolerantní?“ pýta sa a jedným dychom dodáva, že sa na svet pozerá cez inú optiku ako bezdetný Emmanuel Macron či Angela Merkelová.

    V závere svojho príspevku na sociálnej sieti sa bývalá Kollárova poslankyňa pýta, kto na obyvateľoch Európy realizuje svoj chorý, nebezpečný plán. „Tí, ktorí sa schovávajú vo svojich palácoch s po zuby ozbrojenou ochrankou, mysliac si, že im sa nemôže nič stať. A tí istí aj s pomocou médií nazývajú každého, kto si dovolí povedať pravdu nahlas, rasistom, xenofóbom, fašistom. Viem o tom svoje…“ uzatvára.

    Zdroj: Facebook/Martina Šimkovičová


     

    - Reklama -