Moslimský mladík s kamošmi znásilnil Rakúšanku. Od ženy, ktorú napadol vo väzení, to poriadne schytal

    0
    Ilustračná fotografia (Autor: SITA)

    Len 16-ročný moslim, ktorý je spolu s ďalšími dvomi mladíkmi obvinený zo znásilnenia mladej Rakúšanky, si vo väzení vybral nevhodný terč. Vedenie nápravného zariadenia síce nezverejnilo žiadne detaily, ale podľa zistení rakúskej verzie spravodajského portálu Local napadnutá dozorkyňa spacifikovala útočníka a hodila ho o zem. Išlo totiž o majsterku bojových umení.

    Detaily útoku ani motivácia mladého útočníka nie sú známe, ale vedenie väznice, kde sa incident stal, uviedlo, že moslimského tínedžera, ktorý sa podieľal na znásilnení mladej Rakúšanky, obvinia aj z napadnutia dozorkyne. Mladíka už previezli do nápravného zariadenia s vyšším stupňom ochrany. 

    Mladí násilníci

    Šestnásťročný moslim sedí v rakúskom väzení spolu so svojimi dvomi kumpánmi, s ktorými je obvinený z toho, že na verejných toaletách viedenskej stanice Praterstern brutálne znásilnil 21-ročné dievča. Násilníci nasledovali študentku na dámske toalety, kde jej pomocou mince otvorili zamknuté dvere kabínky a všetci traja ju znásilnili.  

    Mladá žena po hrôzostrašnom zážitku zalarmovala okamžite políciu a trojica delikventov skončila za mrežami skôr, ako sa stihla vzdialiť od miesta činu.

    Všetci traja moslimskí mladíci spočiatku obvinenia odmietali a tvrdili, že s prípadom nemajú nič spoločné, ale neskôr svoju výpoveď zmenili a priznali sa. Okrem toho ich ako páchateľov označila aj samotná obeť znásilnenia. Polícia predpokladá, že svoj krutý čin vopred plánovali, pretože podľa vyšetrovateľov klamali svojim opatrovníkom, aby sa mohli spolu dostať do Viedne.

    - Reklama -