Mladá Nemka odmietla marockého migranta. Malo to desivú dohru

    0
    Ilustračná foto. (Autor: flickr.com)

    K sexuálnemu zneužitiu 24-ročnej Nemky o desať rokov starším Maročanom došlo 11. decembra minulého roka okolo štvrtej hodiny ráno v bare 99 cent. Žena sa išla v Hamburgu pobaviť do veľmi populárneho klubu so svojou kamarátkou, ale nakoniec si odniesla traumu na celý život. Marocký migrant Adil B. sledoval ženu na toaletu až do kabínky, ktorú zamkol, a prinútil ju k nechcenému sexuálnemu styku.

    Keď bolo po všetkom, vydesenej žene sa podarilo kabínku odomknúť a privolať si pomoc. Marockého migranta polícia čoskoro zadržala. Ako odhalilo vyšetrovanie, páchateľ mal v čase spáchania trestného činu asi 2,1 promile alkoholu v krvi a jeho obeť 1,4 promile. Maročan prišiel do Nemecka ako utečenec v septembri 2015 a požiadal tam o azyl. Hoci sa vlani v decembri správal veľmi agresívne, v súdnej sieni len ticho sedel a zakrýval si tvár.

    Advokát obete požiadal sudcu, aby bola jeho klientka vypočutá bez prítomnosti verejnosti a médií. Napriek tomu jej identita médiám neunikla, a ako píše server Abendblatt, na súd sa dostavila v sprievode svojich dvoch kamarátok, pričom vyzerala veľmi rozrušene. Na súde žena uviedla, že Maročan sa s ňou niekoľko minút pred znásilnením pokúšal flirtovať. Aj keď ho rezolútne odmietla, muž bol neodbytný a stále ju obťažoval.

    Zatiaľ čo v Hamburgu si v nasledujúcich týždňoch marocký násilník na okresnom súde vypočuje svoj rozsudok, ďalšieho migranta podozrivého zo znásilnenia v dvesto kilometrov vzdialenom Mindene súd ešte len čaká. Devätnásťročného migranta zo zatiaľ bližšie neurčenej krajiny zatkla polícia krátko po znásilnení o tri roky mladšej nemeckej študentky. K trestnému činu malo dôjsť priamo v centre mesta v piatok večer.

    Ako otrasená dievčina uviedla, mladý migrant ju obťažoval okolo pol siedmej na pomedzí ulíc Bäckerstraße a Pulverstraße. Keď na jeho „vábenie“ nereagovala, pritlačil ju surovo k stene a odtiahol do vchodu blízkeho domu. Potom študentku migrantský násilník dotlačil do pivnice, kde ju znásilnil. Obeť sexuálneho zneužitia následne o incidente informovala políciu, ktorá násilníka za pár minút zatkla a eskortovala do väzby.

    - Reklama -