Minister Uhliarik, prezývaný Pentliarik, napína svaly

    0
    Ivan Uhliarik, exminister zdravotníctva (Autor: SITA)

    O zozbieraní podpisov na odvolávanie ministra zdravotníctva informoval poslanec za KDH a exminister zdravotníctva Ivan Uhliarik. Podľa Daniša kádeháci asi stratili súdnosť a Uhliarik tým predviedol vrchol drzosti.

    „Bol to práve podnikateľ a minister zdravotníctva Uhliarik, ktorému sa vyčítalo, že v roku 2010 prišiel na ministerstvo pomáhať Pente. Keď sa zostavovala Radičovej vláda, Lipšicovi ľudia v KDH sa dozvedeli zvláštnu vec. Uhliarik, nový minister zdravotníctva, údajne rokoval v sídle Penty s Hačšákom a Matákom,“ píše komentátor.

    Exministrovi Uhliarikovi pre podozrenia z prepojenia s finančnou skupinou Penta prischla prezývka Pentliarik. Daniš poukazuje na skutočnosť, že keď sa stal Uhliarik ministrom, rezort ovládli ľudia z Penty a z jej zdravotnej poisťovne Dôvera.

    Svoje tvrdenia podopiera o fakty v podobe zoznamu mien, ktoré figurovali vo vedúcich pozíciách v rámci rezortu zdravotníctva. „Otázne je, prečo dnes zrazu Uhliarik napína svaly a chystá útok na ministra zdravotníctva. Odpoveď: možno preto, že si opäť plní domáce úlohy,“ myslí si Daniš.

    Celý komentár si môžete prečítať TU.

     

    - Reklama -