Minaret na Pohode naštval posledného križiaka. Organizátorovi pripomenul, čo spieval o Araboch

    0
    Milan Krajniak (Autor: TASR)

    Už o pár týždňov sa začne jubilejný 20. ročník obľúbeného letného festivalu Pohoda. Pokojnú konzervatívnu hladinu prívalovou vlnou narušila správa, že na festivale vyrastie prvý minaret na Slovensku. Viac sme o tom písali TU.

    Vyhrotenú situáciu, plnú emócií a vášní, vybičoval na maximum predseda hnutia Sme rodina Boris Kollár, ktorý festivalu zaželal veľa dažďa a veternú smršť. Emócie korunoval a nasadil povestnú čerešničku na torte, keď svoj status dodatočne upravil na: Prajem im veľa dažďa.“ No internet si pamätá a dali mu to pocítiť aj komentujúci na jeho profile. Spomínaná smršť skutočne prišla, ale slovná, a zmietal sa v nej samotný Kollár. Viac sme o tom písali TU.

    Silu internetu a pamäti aktuálne vyťahuje Kollárov stranícky kolega, posledný križiak Milan Krajniak. Ten pripomína minulosť riaditeľovi letného festivalu Michalovi Kaščákovi. „Kedysi mal na multikulturalizmus iný názor,“ píše Krajniak na svojom facebookovom profile a dodáva, „Arab Muhamad Abdul Ali – chcel by som mu pripomenúť túto jeho skladbičku,“ adresuje Kaščákovi.

    Zdroj: Facebook/Posledný križiak Milan Krajniak

    V skladbe, ktorej autorom je riaditeľ Pohody Kaščák, sa spieva o Muhamadovi, ktorý prišiel z Libanonu na Slovensko, zanechal tu po sebe deti a vrecia s kokosovými orechmi a vrátil sa späť domov. „Navrhujem, aby Michal Kaščák túto skladbu, ktorá kritizuje slovenské devy za to, že spávajú s Arabmi, púšťal v nekonečnej slučke pod minaretom na Pohode,“ uzavrel križiak.

    V diskusii pod príspevkom sa zbierajú názory ako: „ Ach jaj… pán posledný križiak… keď nezaberajú iné politické témy, je dobrá aj xenofóbia… len jeho paranoja je neliečiteľná…“ alebo: „To už nemá zmysel komentovať,“ či: „Peniaze kazia charakter a jemu tie Sorosove nesmrdia…“

    - Reklama -