Mičev vyzval Kotlebu, aby zverejnil príjem. Inak to vraj spraví za neho

    0
    Stanislav Mičev (Autor: TASR)

    „Kopec funkcií a prázdne reči, to je Marian Kotleba! Prezradí nám, koľko mesačne zarába zo svojich verejných funkcií a našich daní? Aktuálny stav a kondícia kraja i personálne obsadenie Úradu BBSK veľa napovedá o tom, že sa súčasný župan nevenuje dostatočne vedeniu kraja, ale lepšie plateným funkciám,“ zdôvodnil Mičev svoju výzvu s tým, že „je zjavné, že Kotlebom pôvodne kritizovaný spôsob politického života sa stal jeho každodennou normou“.

    Podľa Uhríka to nemajú dôvod komentovať. „Všetky údaje, ktoré chce bombasticky zverejniť, sú predsa už dávno verejne známe a dostupné z majetkových priznaní na Úrade BBSK alebo v Národnej rade SR. Dokonca boli už aj medializované na viacerých portáloch, kde sme v porovnaní s inými politikmi dopadli ako žobraví mnísi,“ konštatoval pre TASR Uhrík.

    O post predsedu BBSK sa po dnešnom odstúpení nezávislého Jozefa Šimka uchádzajú už “len” 16 kandidáti. Sú nimi Stanislav Mičev (nezávislý), Ivan Saktor (nezávislý), Alena Pivovarčiová (Nový Parlament), Ján Lunter (nezávislý), Miroslav Gálik (Národ a spravodlivosť), Michal Kantor (Strana zelených Slovenska), Vojtech Kökény (Strana rómskej koalície), Martin Juhaniak (nezávislý), Viliam Baňák (Jednota ľavicová strana Slovenska), Pavel Greksa (nezávislý), Jozef Sásik (Slovenská ľudová strana Andreja Hlinku), Zdenek Očovan (Politická strana NAJ), Igor Kašper (nezávislý), Martin Klus (SaS, OĽaNO, NOVA, KDH, OKS), Milan Urbáni (SMS) a Marian Kotleba (ĽSNS).

    - Reklama -