Mešity v Nemecku od Saudskej Arábie? Len nech sa do toho nepustia naši magnáti, varuje Hlina. Vie aj, ako by to dopadlo

    0
    Alojz Hlina (Autor: SITA)

    Hlina, ktorý sa preslávil viacerými excesmi, naposledy napríklad zamurovaním pobočky nebankovky či pálením rozsudkov, má na výstavbu mešít vlastný názor. Aspoň keby sa do toho mali obuť slovenské firmy.

    Nech kradnú doma

    Podľa Hlinu by to naši veční víťazi verejných súťaží celkom iste vytendrovali. A ak by sa do toho zamontoval ešte Váhostov, bol by z toho slušný problém, zamýšľa sa na sociálnej sieti Hlina. Navyše má aj presný návod, ako by to mohlo dopadnúť. „Zostali by po ňom tisícky nevyplatených kresťanských živnostníkov a tisícky moslimov, ktorí by sa nemali kde modliť,“ upozorňuje poslanec. Ale Fico by to podľa neho vyriešil. Živnostníkov by vyplatil z fondu nemeckých ateistov a moslimovia by sa modlili na striedačku v poloprázdnych nemeckých kostoloch. Hlina teda odporúča, nech len naši „magnáti“ ostanú kradnúť u nás, pretože v krajine krčmovo-kaviarenských hrdinov aj tak všetko prejde.

    Obhadzujú sa hovnami

    Aby nebola o zábavu núdza, zapojil sa do toho ešte aj Oskar Dobrovodský, ktorý si svoje užil s neprispôsobivými občanmi v Malackách. „Na nás treba len veľký bič a malý dvor a ešte sa svojim trýzniteľom aj poďakujeme. V takých Malackách musia Slováci držať hubu a krok a asociáli na vás pľujú či kameňmi a hovnami obhadzujú,“ nezabudol zakomponovať poznámku Dobrovodský.

    Ako kasárne pre vojakov

    Saudská Arábia je kritizovaná za to,  že odmieta prijímať utečencov. K tomu patria však aj krajiny ako Bahrajn, Katar, Omán či Spojené arabské emiráty. Ako však upozornil Daniel Greenfield,expert na radikálny islam, saudské mešity vždy zohrali hlavnú úlohu v náraste islamského teroristu na Západe. Je to, ako keby postavili kasárne pre vojakov dobývajúcich Nemecko, písal na webe Konzervatívny výber.

    Toto Hlina napísal na Facebooku:

    “Vyhodnocujem toto bezpečnostné riziko pre Európu.
    Ak by sa Nemci rozhodli urobiť verejnú súťaž na výstavbu mešít za peniaze Saudskej Arábie, je predpoklad, že by to naši veční víťazi verejných súťaží vytendrovali- vydampovali s naivnou predstavou, že to budú následne dodatkovať.
    Ak by sa do toho namontoval Váhostav, máme zarobené na poriadny problém. Zostali by po ňom tisícky nevyplatených kresťanských živnostníkov a tisícky moslimov, ktorí by sa nemali kde modliť. Do toho by R. Fico vykrikoval, že má geniálny plán na riešenie. Živnostníkov vyplatiť z fondu nemeckých ateistov a moslimov nechať sa modliť v poloprázdnych nemeckých kostoloch na striedačku.
    Desivá predstava.
    Pre bezpečnú Európu je nevyhnutné, aby naši “tycooni” zostali kradnúť iba u nás. V tejto krajine plnej krčmovo-kaviarenských hrdinov im všetko prejde. Riziko, že by z kradnutia bol nejaký problém je skoro nulové.”


     

    - Reklama -