Masturbovali a ejakulovali do vírivky. Vyprázdnili črevá v detskom bazéne a pokúšali sa vlámať do dievčenských šatní. Čítajte viac o obscénnom besnení imigrantov v nemeckých plavárňach

    0
    Ilustračná fotografia (Autor: SITA)

    Imigrantská skupina bola pri neakceptovateľnom konaní v Johannisbadskej plavárni v meste Zwickau zachytená na kamerách. Na záberoch bezpečnostných kamier bolo vidieť, ako imigranti masturbovali, a dokonca ejakulovali vo vírivke. Pri ďalších incidentoch boli skupiny imigrantov prichytené ako „znečistili“ tréningový bazén pre deti, keď „vyprázdnili obsah čriev do vody“, a sexuálne napádali ďalších kúpajúcich sa. Správu zverejnili nemecké noviny Bild.

    Masturbovali, ejakulovali a fotili selfíčka

    Obvinenia uzreli svetlo sveta po tom, ako unikol interný list radnice vo Zwickau, autorom ktorého je mestský úradník Rainer Kallweit. Úradník sa o šokujúcom incidente zmienil vo svojej správe o bezprecedentnom rozhodnutí nemeckej plavárne, ktorá až do odvolania zakázala imigrantom vstup. Dôvodom bolo opakované sexuálne obťažovanie, ktorému boli vystavené ženy a deti. V správe, ktorej autentickosť už potvrdila aj mestská správa, Kallweit píše: „Žiadateľ o azyl masturboval vo vírivke a ejakuloval do umývadla. Toto bolo zachytené bezpečnostnou kamerou.“ Úradník ďalej v liste konštatuje, že skupina mužov, ktorá znesvätila vírivku, bola síce plavčíkmi vykázaná, avšak neskôr sa do vírivky vrátila. Svoje opovrhovanie nemeckými plavčíkmi imigranti opäť ukázali, keď si vo vírivke začali robiť fotky „selfíčka“, zatiaľ čo sa celý čas zamestnancom plavárne vysmievali.

    Kontaminovali bazén

    Kallweit vo svojom liste však informuje o ďalšom šokujúcom incidente, ktorý sa stal v ďalšom bazéne vo Zwickau. V správe sa píše, že „mladé ženy a deti bez sprievodu,“ ktoré nevedeli plávať, použili bazén iným spôsobom. Úradníckym jazykom Kallweit doslova konštatuje: „Kontaminovali bazén tým, že vyprázdnili obsah svojich čriev. Pôvodní obyvatelia okamžite bazén opustili“.

    Prepáčte, sauny nefungujú

    Nejde však o ojedinelý prípad útoku na toto relaxačné stredisko. Kallweit tvrdí, že deň pred spomínaným incidentom ôsmi cudzinci v saunách obťažovali miestnych obyvateľov. V reakcii museli zamestnanci welnessu pred imigrantmi predstierať, že sauny nefungujú. Tento postup zamestnanci využívali vtedy, keď sa v saunách práve nachádzali nemecké ženy. Úradník ďalej konštatoval: „Plavčíci musia ochrániť ženy a dievčatá od žiadateľov o azyl. Mladí muži sa pokúsili násilne preniknúť do ženských šatní“.

    Nemecká polícia teraz obvinenia vyšetruje, pričom v budúcnosti bude údajne privolaná vždy, keď k niečomu podobnému dôjde.

    Prevýchova

    Miestna rádiová stanica informovala, že konanie imigrantov vyvolalo pobúrenie. Podľa stanice došlo k množstvu prípadov, keď boli ženy a dievčatá v bazénoch obťažované. Imigranti zatiaľ dostali zákaz vstupu do priestorov plavárne, ktorý bude trvať až do času, pokým si neprejdú v imigračných strediskách školením o „správaní sa k ženám a dievčatám v plavkách“ a „predpismi plavární“.

    Šokujúce svedectvo o správaní sa imigrantov v bazénoch Zwickau nie je ojedinelým. Len pred niekoľkými dňami ParlamentnéListy.sk informovali o zážitku rakúskej matky, ktorá navštívila plaváreň so svojimi tromi deťmi, desaťročnou dcérou a dvoma chlapcami, tri- a šesťročným. „Všimla som si šesť cudzincov vo veku 30 a 40 rokov v krytom bazéne. Dvaja z nich sedeli na okraji bazéna pre deti,“ uviedla matka. Na tom by nebolo nič zvláštne, no zdesenie vyvolala iná vec. Matka si totiž všimla, že jeden z nich mal ruky pod plavkami najmladšieho z chlapcov.

    Žena okamžite zavolala plavčíka, ktorý muža so zvláštnymi chúťkami vyhodil z bazéna. Personál zároveň dostal pokyn, aby venoval situácii na plavárni viac pozornosti. Polícia privolaná nebola. 

    - Reklama -