Máme na Slovensku len 187 k…tov, tvrdí predseda SaS Richard Sulík

    0
    Richard Sulík (Autor: SITA)

    „Konečne dobrá správa, na Slovensku máme len 187 k…tov,“ píše v úvode svojho facebookového príspevku Sulík. Predseda liberálov následne ozrejmuje, že objavil „vtipnú webstránku,“ do ktorej zadáte vaše meno a zistíte, koľko menovcov máte po celom svete.

    „Napríklad Sulíkovcov je celosvetovo štyritisíc a 435 z nich na Slovensku. No a hádajte, čo som zadal potom? Jasné, hravosťou mne vlastnou som naťukal slovíčko na k a, čuduj sa svete, celosvetovo ich je 55-tisíc a na Slovensku iba 187. No ak toto nie je dobrá správa,“ konštatuje saskár.

    Väčšina reakcií pod statusom predsedu SaS bola pozitívna, pričom ľudia brali celý príspevok s humorom. Objavili sa však aj názory, podľa ktorých takéto vyjadrenia, aj keď vybodkované, k politikovi nepatria. „Na politika dosť kruté vyjadrenie,“ znel jeden z komentárov. Nie je to však prvýkrát, keď Sulík vyšiel na verejnosť s textom pripomínajúcim vulgárne slovo. Po minuloročnom referende sa napríklad ukázal v tričku s nápisom JBM Alianciu za rodinu.

    Čo presne píše Richard Sulík na Facebooku:

    „Konečne dobrá správa, na Slovensku máme len 187 K….tov. Táto webstránka je celkom vtipná. Zadáte vaše meno a zistíte, koľko menovcov máte po celom svete. Napríklad Sulíkov je celosvetovo 4 tisíc a 435 z nich na Slovensku. No a hádajte, čo som zadal potom? Jasné, hravosťou mne vlastnou som naťukal slovíčko na K a čuduj sa svete, celosvetovo ich je 55 tisíc a na Slovensku iba 187. No ak toto nie je dobrá správa… P.S. a aký to má súvis s voľbami či s politikou? Žiaden.“

    - Reklama -