Mali by hniť vo väzení, ale namiesto toho ich pozývajú do Európskeho parlamentu a zelení teroristi im tlieskajú. A teraz ma vyhlásia za rusofila, tuší šéfredaktor Reflexu po najnovšom úvodníku

    0
    Európsky parlament - ilustračné foto (Autor: repro youtube, mg)

    Šéfredaktor týždenníka priznáva, že sa často vyhýba debate s ľuďmi o EÚ. Časť z nich si myslí, že EÚ je najdokonalejšou politickou jednotkou, a časť z nich síce uznáva, že EÚ má svoje chyby, ale stále je vraj na tom lepšie ako Rusko, ktorému vládne Vladimir Putin, alebo Spojené štáty s Donaldom Trumpom. Stoniš vraj oproti tomu poukazuje na problémy, ktoré so sebou členstvo v EÚ prináša.

    „Ja väčšinou argumentujem nevolenými kreatúrami (Juncker, Jourová a spol.), ktoré nám z Bruselu vládnu, a pridávam výdobytky niektorých ich ,politík‘ (napríklad poľnohospodárskych, hospodárskych alebo dotačných), prostredníctvom ktorých sa nám naša vláda ruka v ruke s Bruselom snaží nabaláchať sny o slnečnom štáte a najlepšom možnom usporiadaní vecí verejných,“ píše kriticky Stoniš.

    Z času na čas sa vraj preto Stoniš dištancuje od EÚ, hoci sa mu potom stáva, že ho označia za xenofóba či rusofila. Lenže to vraj ešte na EÚ nie je to najhoršie.

    „Európsky parlament minulý týždeň navštívila Leila Khaledová, palestínska teroristka, ktorá sa chváli (a v Palestíne je vďaka tomu považovaná za poloboha), že v roku 1969 ako prvá žena uniesla civilné lietadlo. Pri druhom pokuse v roku 1970 ju však zadržali Briti a po niekoľkomesačnom väznení vymenili za rukojemníkov, ktorých sa predtým podarilo palestínskym teroristom uniesť a zajať (a nezabiť),“ pokračuje šéfredaktor.

    Táto pani by podľa jeho názoru mala hniť vo väzení, ale namiesto toho rečnila v Európskom parlamente a, bohužiaľ, nikto ju odtiaľ nevyviedol v putách. „Zelení teroristi“, ako Stoniš opísal časť europoslancov, ešte tejto dáme tlieskali, keď porovnávala hrôzy holokaustu s tým, čo sa deje v pásme Gazy na Blízkom východe.

    Zdroj: Facebook/JerusalemOnline

    „Takže, moji milí kamaráti eurohujeri, dávajte si pozor. Škandálny rasistický prejav tej odpornej palestínskej teroristky na pôde Európskeho parlamentu som si dôkladne naštudoval. A keď ma budete nabudúce presviedčať, že Európska únia je poslednou zárukou demokracie na starom kontinente, odcitujem vám z neho pár výživných pasáží,“ dodáva šéfredaktor.

    Celý text si môžete prečítať TU.

    - Reklama -