Mala som mu dať aj z druhej strany, ľutuje babička, ktorá vyfackala poslanca

    0
    Štefan Kuffa (Autor: SITA)
    „Vylepila by som mu aj druhú,“ povedala rozhorčená 79-ročná Žofia Salanciová reportérom denníka Pluska, keď sa jej pýtali, či ľutuje to, čo urobila. Poslanec Kuffa dostal od ráznej babičky facku po tom, keď do nej zákonodarca údajne chcel strčiť, ale to Kuffa popiera a oháňa sa tým, že má na celú udalosť 4 svedkov. Celý konflikt vznikol, pretože ťažká technika a nákladné autá, ktoré poslancovi OĽaNO vozia materiál na stavbu synovej chaty, prechádzajú údajne cez pozemok pani Salanciovej. 
     
    Práve stavba chaty mladého Kuffu v pohorí Búče vzbudila pohoršenie staršej panej. „K môjmu pozemku sa ide cez jeho, ale nedovoľuje tam nikomu vstúpiť. Videli, že idem, ale nevšímali si ma. Povedal mi, že má povolenie. Pritom to nie je pravda. A keď sa priblížil ku mne, že ma udrie, predbehla som ho. Dala som mu facku,“ uviedla pre denník Pluska 79-ročná babička. 
     
    Situácia sa podľa pani Salanciovej vyhrotila, keď ju obstúpili Kuffa aj so synom. „Stále sa ma pýtal, či viem, kto on je. Chcela som odísť, ale on ma neustále udieral päsťami do hrude a sťahoval mi šatku. Až keď som sa mu pohrozila, že zavolám políciu, ustúpil,“ uviedla vystrašená babička. Po incidente prišla pani Salanciovú vypočuť polícia, ale odísť s mužmi zákona staršia žena odmietla. 
     
    Paradoxné je aj to, že po celej výmene názorov prišiel svojej matke na pomoc syn z Levoče, ktorý však vstúpil bez povolenia na pozemok Kuffovcov. „Teraz musí zaplatiť 50-eurovú pokutu za to, že nedovolene vstúpil na pozemok Kuffovcov. A že oni bez povolenia chodia po našom s ťažkým nákladom, to je nič? Och, mala som mu dať aj z druhej strany, len toto ľutujem!“ dodáva rozhnevaná pani Salanciová. 
     
    Poslanec Kuffa však nevidí dôvod na to, aby stiahol trestné oznámenie, ktoré podal na babičku za napadnutie verejného činiteľa a tvrdí, že sa stal terčom útoku. „Mám štyroch svedkov, že nás napadla. Cesta ako dôvod je hlúposť, lebo tam je užívateľ poľnohospodárske družstvo. Toto sú mafiánske spôsoby. Myslím si, že je to organizovaná skupina, ktorá nás chce zdiskreditovať,“ tvrdí poslanec.
     
    - Reklama -