Maďarský pas sa pripojí k štyrom najsilnejším pasom na svete po boku Švajčiarska, Veľkej Británie, Belgicka a Rakúska

    0
    Maďarský parlament v Budapešti. (Autor: TASR)

    Od januára 2018 sa skutočnosti pre maďarský pas ukazujú byť pôsobivo optimistické, keďže zaručuje oslobodenie od vízovej povinnosti v krajinách Angola, Austrália, Azerbajdžan, Benin, Etiópia, Lesotho, Mjanmarsko, Rwanda, Uzbekistan a Vietnam. Vďaka bezvízovému prístupu do 163 krajín podľa Pasového indexu sa Maďarsko pripojí k štyrom najsilnejším pasom na svete po boku Švajčiarska, Veľkej Británie, Belgicka a Rakúska.

    Pasový index vedený kanadským finančným poradcom, spoločnosťou Arton Capital, monitoruje efektívnosť svetových pasov v skutočnom čase. 

    “Je to veľmi pozitívny vývoj pre všetkých súčasných a budúcich maďarských občanov z hľadiska lepšej mobility a celosvetovej slobody,” uviedol Armand Arton, zakladateľ a prezident spoločnosti Arton Capital.

    Maďarsko sa ako jedna z najstarších krajín v Európe môže pochváliť bohatým kultúrnym dedičstvom, ktoré preklenuje priepasť medzi európskym šarmom a historickým sovietskym vplyvom. Maďarsko – dlho známe ako prvá krajina v komunistickom bloku, ktorá otvorila svoje hranice so západnou Európou – je teraz obdivované mnohými ľuďmi po celom svete za svoje jedinečné farmárske trhy, nespočetné termálne pramene, vynikajúce nákupy a stravovacie zážitky. S takmer desiatimi miliónmi obyvateľov si tento starodávny národ konečne vykúpil svoje miesto na mape ako výnimočné miesto pre život a jedinečná destinácia na návštevu.

    O Pasovom indexe:

    Pasový index vedený spoločnosťou Arton Capital je svetová autorita hodnotiaca pasy v reálnom čase. Pasový index je používaný vládami z celého sveta na monitorovanie a zvyšovanie výkonnosti svojich pasov a je najuznávanejšou a najdôveryhodnejšou službou s viac ako 15 miliónmi zobrazeniami. Používatelia si užívajú fascinujúci svet pasov, skúmajú ich dizajny, porovnávajú ich vedľa seba a dokonca skúmajú, ako zlepšiť svoje skóre globálnej mobility.

    - Reklama -