Liberáli predstavili kandidátku. Do volieb ich povedie europoslanec

    0
    Tím SaS (Autor: SaS)

    Piatym je Eugen Jurzyca, šiesty Jozef Rajtár, siedma Lucia Nicholsonová, ôsmy Martin Poliačik, deviaty Karol Galek a desiatku uzatvára Martin Klus. Z 11. miesta sa o hlasy voličov uchádza Alojz Baránik, z 12. Natália Blahová, 13. Juraj Droba, 14. Renáta Kaščáková, 15. Peter Osuský, 16. Miroslav Ivan a 17. Anna Zemanová.

    Prvých 17. miest kandidačnej listiny podľa Sulíka obsadili poslanci a tímlídri strany, ktorí tvorili program, predkladajú odborné riešenia a podieľali sa na Agende 2020. Ako 18. kandiduje Branislav Gröhling, z 20. miesta predseda OKS Ondrej Dostál a z 30. miesta ďalší kandidát OKS Ivan Kuhn, 26-ty je Jakub Nedoba, predseda Mladých liberálov, 28. miesto má Stanislav Fořt, bývalý poslanec liberálov, ako 40-ty Ján Rudolf, odborník na eurofondy. 

    „Jeden z najväčších problémov Slovenska je odchod mladých ľudí do zahraničia, pretože na Slovensku nevidia perspektívu,“ konštatoval Sulík s tým, že podnikateľské prostredie sa za vlády Smeru neustále zhoršuje. „Najväčšou výzvou SaS je, aby sme zo Slovenska urobili krajinu, kde sa oplatí podnikať, pracovať a žiť. Slovensko potrebuje rozsiahle reformy,“ povedal Sulík. Prvých 17. miest kandidátky liberálov podľa jeho slov tvorí tím, s ktorým plánuje zmenu realizovať. 

    SaS na predvolebnú kampaň plánuje minúť 380- až 500-tisíc eur. Intenzívnu kampaň odštartujú liberáli podľa Sulíka v januári, navštíviť chcú množstvo miest a stretávať sa s ľuďmi.

    - Reklama -