Ľavicové médiá vraj rozpútali najhoršiu krízu v USA za uplynulých 120 rokov. Pritom sa vraj skoro nič z toho, čo píšu, nezakladá na faktoch

    0
    Trumpovo zvolenie vyvolalo v mnohých častiach USA masívnu vlnu protestov (Autor: TASR)

    Španielsko-americkú vojnu vyprovokovali v roku 1898 Spojené štáty. Chceli dopomôcť k nezávislosti Kuby od Španielska a dúfali pritom vo vlastné územné zisky. Vojna vypukla vďaka šíreniu zavádzajúcich správ. Dnes vraj žijeme v podobných časoch.

    Ľavicové americké médiá vraj dnes zahlcujú verejný priestor nereálnymi správami o 45. prezidentovi USA Donaldovi Trumpovi: prakticky 24 hodín denne, sedem dní v týždni sa na Američanov valia články, ako sa Trump dohovára s Ruskom, že Trump je zlo, že Trump je ako Hitler, že je nespôsobilý na výkon prezidentskej funkcie, že neplatil dosť daní a že je rasista, ktorý bojuje proti moslimom.

    Súčasne s tým údajne ľavicové médiá šíria správy, že Obama bol takmer dokonalý prezident a jeho predpokladaná nástupkyňa Hillary Clintonová je žena s čistým štítom, ktorá ušľachtilo bojuje za dobrú vec. Takto American Thinker hodnotí aktuálnu situáciu v USA.

    V podstate ani jedna z týchto správ sa podľa servera nezakladá na faktoch. Ide len o dohodnutú taktiku medzi ľavicovými médiami a demokratmi.

    „Predstierajú, že ruskí hackeri sa pokúsili ovplyvniť americké voľby, a to navyše po dohode s Trumpom. Médiá predstierali rozhorčenie. Skutočne si mysleli, že pravda poburuje všetkých? Hillary prehrala, Trump vyhral. Odkaz ,svätého Baracka‘ v podstate neexistuje. Aspoň niečo pozitívne. Demokrati sú dnes bezmocní. Toto sú skutočné správy, ale médiá o nich nereferovali ani nereferujú,“ píše American Thinker.

    Choďte už s tým Ruskom do čerta…

    Človek by pritom očakával, že médiá mu budú prinášať skutočné správy. Lenže namiesto skutočných správ sú vraj Američania už od decembra zahltení len vymyslenými príbehmi o Rusku a jeho hackeroch. A neskončí sa to, lebo liberáli sa údajne utápajú a utvrdzujú v čoraz väčších bludoch. Hystericky sa znovu a znovu poburujú nad tým, že Trump je len bábkou v rukách ruského prezidenta Vladimira Putina.

    „Choďte už s tým Ruskom do čerta,“ reaguje na to American Thinker. Apeluje na „demokratické médiá“, aby konečne prestali šíriť príbeh, na ktorý nemajú žiaden dôkaz. Demokrati by sa vraj za túto lož mali hanbiť. Hanbiť by sa mali aj novinári, ktorí túto vymyslenú historku donekonečna opakujú.

    Pokiaľ ide o Putina, v jeho záujme by vraj skôr bolo, keby sa prezidentkou stala Hillary Clintonová, lebo bola údajne oveľa poddajnejšia. To isté podľa servera platilo aj o Obamovi, s ktorým sa vraj Putin hral. Obama sa pokúsil o reštart americko-ruských vzťahov a Putin to správne využil. Obama sa potom správal ako slabý prezident a adekvátne nereagoval na to, čo sa dialo, píše konzervatívny server.

    Pravicovo zmýšľajúci voliči sa výmyslom ľavicových médií len smejú. Skutočné škody však ľavicové médiá páchajú medzi voličmi demokratov, pretože tí často predkladaným výmyslom hlboko veria, čo významne rozdeľuje spoločnosť. V ľavicových voličoch sa hromadí hnev a frustrácia a to môže v budúcnosti vyústiť do niečoho veľmi nebezpečného. „Preto, Bože, pomôž im, aby znovu začali používať zdravý rozum, než sa stane niečo hrozné,“ dodal American Thinker.

    Je načase opäť hovoriť ľuďom pravdu, apeluje American Thinker na politikov.

    Celý text si môžete v angličtine prečítať TU.

    - Reklama -