Ktoré z Trumpových detí mu môže dopomôcť až do Bieleho domu?

    0
    Obraz spokojnej rodiny nemôže pri budúcej hlave štátu skrátka chýbať (Autor: Facebook, Pennsylvanians For Trump 2016)

    Prezidentskí kandidáti v Spojených štátoch často a radi zapájajú do svojej predvolebnej kampane najbližšiu rodinu. Veď manželky ambicióznych pánov politikov sú neraz akýmsi pomyselným jazýčkom na váhach v prípade nerozhodných voličov.

    Iste, volič sa rozhoduje primárne na základe svojich politických preferencií a sympatií, respektíve antipatií voči konkrétnemu kandidátovi. Obraz rodinnej idylky však jednoducho pri amerických prezidentských voľbách nemôže chýbať.

    Občas aj faux pas

    A potenciálne prvé dámy môžu svojim manželom nielen prihrať ďalšie plusové body, no ako to bolo v prípade Melanie Trumpovej, sem-tam aj nepríjemne zavariť.

    Tvárami kampaní bývajú okrem manželiek logicky aj deti. A obzvlášť v prípade, keď ide o dospelé osoby alebo aspoň o študentov, dokážu aj ratolesti svojim otcom dopomôcť k vytúženej funkcii.

    Bilancia 3 + 1 + 1

    Čo sa týka Donalda Trumpa, jeho rodinný život je poriadne pestrý, veď s tromi manželkami (Ivana: 1977 – 1992, Marla: 1993 – 1999, Melania: 2005  – doposiaľ) má realitný magnát dovedna päť detí.

    S prvou manželkou Ivanou má excentrický miliardár synov Donalda juniora (38 rokov), dcéru Ivanku (34) a syna Erica (32).

    S Marlou Maplesovou žil Trump v manželskom zväzku 6 rokov, pričom majú spolu dcéru Tiffany (22).

    Od roku 2005 je jeho manželkou rodená Slovinka Melania Knavsová, s ktorou majú syna Barrona (10).

    Trumpovi najbližší. Zdroj: Youtube

    Známy americký denník USA Today sa vo svojom článku rozhodol ohodnotiť popularitu, respektíve vplyv Trumpových ratolestí vo svete sociálnych médií.

    Najviac fanúšikov (tzv. followerov) má na mikroblogovacej sieti Twitter spomedzi Trumpových detí dcéra Ivanka. Jej profil sleduje úctyhodný počet 1,6 milióna ľudí.

     

    Najväčší nárast followerov však zaznamenala v poslednom období jednoznačne druhá dcéra Tiffany. Študentka Pennsylvánskej univerzity zaznamenala raketový nárast – až o 53 %.

     

    Zaujímavé pritom je, že Tiffany má zatiaľ na Twitteri suverénne najmenej fanúšikov (39-tisíc followerov). 

    Synovia Donald ml. (540-tisíc) a Eric (396-tisíc) majú tiež svoju solídnu základňu. 

     

    V rámci hodnotenia sa v rebríčku nenachádza vzhľadom na svoj nízky vek, a teda aj záujmy, posledný syn Barron.

    - Reklama -