Kto vyhrá voľby? V krvavom videu veští ozajstný africký šaman. Fico je podľa neho…

    0
    Kamerunský šaman veští (Autor: Facebook Banánová republika)

    Naturalisticky poňaté video sa ocitlo dnes na facebookovom profile s názvom Banánová republika a okamžite sa začalo šíriť po internete, v priebehu niekoľkých hodín dosiahlo stovky zdieľaní.

    Kamerunský šaman sa vo videu pokúša zistiť, ako dopadnú slovenské parlamentné voľby. Neveští však pomocou krištáľovej gule či tarotových kariet, používa krv, mŕtveho kohúta či rôzne kamienky. Pomocou nich postupne hodnotí lídrov viacerých politických strán, ktorých fotky dostane. Ide o Roberta Fica, Richarda Sulíka, Jána Figeľa, Daniela Lipšica, Radoslava Procházku, Bélu Bugára, Andreja Danka a Igora Matoviča. 

    Ako najlepšiu voľbu označil šaman Richarda Sulíka: „Tento muž má chytré myšlienky,“ hovorí popri tom, ako v ruke drží Sulíkovu fotku. ParlamentnéListy.sk oslovili stranu SaS, či ich líder o nakrúcaní videa vedel. „Pán Sulík o tomto videu určite nevie a keď teda vyveštil pána Sulíka, nás to len teší. Nie je to naša práca,“ povedala hovorkyňa SaS Katarína Svrčeková.

     

     

    Africki samani o volbach 2016

     

    Posted by Banánová republika on 25. február 2016

     

    Šaman si je istý aj tým, ktorého kandidáta voliť určite netreba. „Jediná vec, ktorú musíme urobiť, je zničiť tohto človeka. Zničiť jeho sily,“ hovorí veštec a ukazuje na fotku premiéra Roberta Fica. Pôvodnú reportáž z Afriky priniesol .týždeň

    - Reklama -