Kto je Nora z Kočnerových esemesiek? Môže ísť o sudkyňu Najvyššieho súdu

    0
    Na archívnej snímke z júna 2018 podnikateľ Marian Kočner (Autor: TASR)

    Nikto ma nekontaktoval

    Halmová odmieta, že by malo ísť o jej osobu v súvislosti s komunikáciou z Threemy medzi Marianom Kočnerom a nitrianskym podnikateľom Bödörom. „Nikto ma pri spomínanej kauze zmeniek nekontaktoval. Zásadne odmietam, že by som pre nich čokoľvek vybavovala, či im bola akokoľvek nápomocná,“ uviedla Halmová. 

    Dodáva, že možnosť ovplyvniť kauzu zmenky ani nemala vzhľadom na to, že od roku 2014 nie je sudkyňou krajského súdu, a aj keď na ňom bola, tak v správnom kolégiu. 

    Bödöra poznám

    „Absolútne odmietam informácie, že by som sa poznala s médiami spomínanou nitrianskou skupinou bödörovcov. Je pravdou, že pána Bödöra poznám, avšak už viac ako osem rokov nie sme v kontakte,“ spresnila. Rovnako odmieta kontakt s Marianom Kočnerom, s ktorým sa pozná podľa jej slov jej bývalý manžel, s ktorým je však od roku 2012 rozvedená. 

    Halmová dodala, že sa spoločenským udalostiam, ktorých sa zúčastňoval Marian Kočner, vyhýbala vzhľadom na to, že ho nepovažuje za slušného človeka. 

    Kočner

    Marian Kočner je obvinený z objednávky vraždy Jána Kuciaka a obžalovaný v kauze falšovania zmeniek TV Markíza a marenia spravodlivosti. Prepis komunikácie medzi ním a Bödörom je súčasťou zaistených dôkazov v kauze vraždy Jána Kuciaka a Martiny Kušnírovej.

     

    - Reklama -