Krajniak na plné ústa: Juncker je šmejd a euroelity sú pyšné, namyslené a myslia si, že sú mocnejšie ako Boh. To, čo sa deje v Bruseli, sme už zažili v Babylone

    0
    Prezident Európskej komisie Jean-Claude Juncker bozkáva predsedu Európskeho parlamentu Martina Schulza (Autor: SITA)

    „Biblický Babylon, tam sa ľudia správali presne tak, ako sa dnes správajú euroelity v Bruseli,“ tvrdí nominant hnutia Sme rodina Milan Krajniak a približuje obraz euroelít, ktoré sú rovnaké, ako boli Babylončania „Boli pyšní a mysleli si, že sú mocnejší ako Pán Boh.“ Zatiaľ čo Babylončania stavali Babylonskú vežu, „v Bruseli dnes stavajú euroštát“, porovnáva situácie Krajniak a dodáva: „Tí blázni si myslia, že si postavia svoj pomník, ktorý po nich zostane. Ale veľmi sa mýlia a skončia rovnako ako tí babylonskí blázni.“

    Milan Krajniak ostro kritizoval materiál, „na základe ktorého sa stane zo Slovenska iba nemecká ekonomická kolónia a okrajová provincia bruselského superštátu“ a vyhlásil: „Brániť suverenitu národných štátov, brániť suverenitu a samostatnosť Slovenska, to nie je prejavom nacionalizmu. To je prejavom zdravého rozumu.“ Podľa jeho názoru ak budeme súhlasiť s posilnením právomocí Európskeho parlamentu, s prehlbovaním hospodárskej únie a so vznikom európskej prokuratúry, nebude mať Slovensko ani štátnu suverenitu, ani obmedzenú suverenitu, bude bruselskou provinciou.

    Na webe Poslednýkrižiak.sk Krajniak približuje stratégiu predsedu Európskej komisie Jeana Clauda Junckera, prezidenta Európskeho parlamentu Martina Schulza a im podobným. „Uvariť Slovensko aj iné národné štáty ako žabu. Postupne, pomaličky, až kým neprídeme o posledné zvyšky štátnosti a národnej suverenity,“ tvrdí a pridáva aj citáciu Junckera k Lisabonskej zmluve: „Samozrejme, že to obsahuje prenos suverenity… Ale bol by som inteligentný, keby som na to upozornil verejnosť?” Vyjadril sa Juncker podľa Krajniaka. A ďalej sa pýta, či sa Národna rada Slovenskej Republiky nechá učičíkať človekom, ako je Juncker, ktorý vzťah k pravde vyjadril nasledovne: „Keď ide do tuhého, musíte klamať.”

    Krajniak ďalej pokračuje a predsedu Európskej komisie označuje za šmejda: „Dámy a páni, Jean Claude Juncker je šmejd!“ A dodáva: „Už roky podvádza slovenskú aj európsku verejnosť. A nielenže sa za to nehanbí, on sa tým ešte aj chváli.”

     

    - Reklama -